07/05/2024

Πετάει η Kakarelis team, 2 στα 2 με εκπληκτικές εμφανίσεις στο Versus

Ανακοίνωση

Με 2 αθλητές συμμετείχε στο Versus η ομάδα από το Αγρίνιο Fight club kakarelis πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Σε αγώνα Kick boxing low kicks αγωνίστηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος της ΠΟΚ Μυζήθρας Δημήτρης όπου πήρε την νίκη με πολύ δυνατή εμφάνιση δείχνοντάς ότι είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας όπου θα αγωνιστεί και τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick boxing στην Ιρλανδία.

Σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας αγωνίστηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδος Kick boxing και Τσακανικας Θωμάς όπου έχει καταφέρει όπου αγωνίζεται να κερδίζει και με διαφορά τους αντιπάλους του. Χθες πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τον κόσμο δείχνοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της χώρας μας απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο .
Η ομάδα του Αγρινίου με προπονητή τον Κακαρελη Νικο έχει γίνει πλέον από τις κορυφαίες στην Ελλάδα μέσα από μια πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Συγχαρητήρια σε όλους! ! !
Στην ομάδα βρέθηκε και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του taekwondo Balazs Toth όπου βρίσκεται στο Αγρίνιο για προετοιμασία των αθλητών του ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας.

kakareli2

kakareli