08/05/2024

Πέντε Πανελλήνιους Πρωταθλητές ανέδειξε ξανά ο Α.Σ Θεαγένης

Ο Α.Σ Θεαγένης  έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του κατακτώντας 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.Αναλυτικά:


Χρόνια κρατάει αυτή η παράδοση για τον Α.Σ Θεαγένης αφού τα τελευταία δέκα χρόνια που συμμετέχει ανελλιπώς στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Λ.Ο.Τ  αναδεικνύει κάθε φορά Πανελληνιονίκες.

Ο Α.Σ Θεαγένης συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (2003 – 2005) και Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (2006) που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων έκανε έντονη την παρουσία του για άλλη μια φορά κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα πραγματικά δυνατό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συμμετοχή 1100 αθλητών από όλη την Ελλάδα!!!

Κυριάρχησε στην κατηγορία των δυνατών στα +65 με τον αθλητή του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ Βύρωνα Λέκα να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και με τον επίσης αθλητή του συλλόγου  Άγγελο Παρθένιο να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα έπειτα από 5 συγκλονιστικούς αγώνες ο καθένας τους.

Στην κατηγορία των +59 με την αθλήτρια του συλλόγου Άννα Μαρία Τζιούμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον αφού έχασε την συμμετοχή της στον τελικό στον  «ξαφνικό θάνατο» έπειτα από 4 καταπληκτικούς αγώνες.

Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (2006)  το νέο αίμα του συλλόγου έδειξε ότι υπάρχει μέλλον στις επιτυχίες αφού με τον αθλητή του συλλόγου Χριστόφορο Μαραντίδη κατακτήσαμε ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -41 κιλών και με τον επίσης αθλητή μας Παναγιώτη Μουρκοβίτη το χάλκινο μετάλλιο στα -57 κιλά.