28/04/2024

Πέμπτο European King of Taekwondo στην Θεσσαλονίκη 16 και 17 Δεκεμβρίου

Με ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη  5ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO 2017, έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά ο Σύλλογος των πρωταθλητών της πόλης «Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων«( Λαμπρίδη: 4  τηλ: 6945262661 ). Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Εκτός λοιπόν από πολλούς πρωταθλητές όλη αυτή την χρονιά, σε αυτό το πρωτάθλημα ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχρισε και πολλούς Βασιλιάδες και Βασίλισσες. Ένα υπέροχο 2ήμερο γεμάτο δράση, χαμόγελα, εμπειρίες και πολλούς αγώνες!

Περισσότερες από 1350 συμμετοχές και πάνω από 4000 θεατές βρέθηκαν και στα δυο γήπεδα κάνοντας το » European King of TaeKwonDo » το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το ελληνικό TaeKwon Do I.T.F..

Πολλές οι συμμετοχές από διάφορες χώρες του κόσμου έδωσαν το παρών σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος που κάθε χρονιά γίνεται δυνατότερο και μεγαλύτερο. Ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, πάρα πολλές συμμετοχές και μεγάλη διάρκεια.

Ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων συμμετείχε και σε αυτό το πρωτάθλημα με 13 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά κατέκτησε σε TUL ( Τεχνικές ) και SPARING ( Μάχες ) 12 Χρυσά, 2 Ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά:

Χρυσά μετάλλια:  Μπαντής Αχιλλέας (Τεχνικές, Μάχες, Ομαδικές Μάχες) , Παπαδιώτη Αικατερίνη ( Τεχνικές, Μάχες), Κασαγιάννης Μιχαήλ (Τεχνικές, Μάχες), Ντούκα Αικατερίνη ( Μάχες ), Κατσαντώνης Γεράσιμος , Στρατής Άγγελος, Αλεξίου Ασημίνα, Μπούγια Βανέσσα,

Ασημένια μετάλλια: Μπαντής Αχιλλέας ( Μικτές Τεχνικές ) , Ζώτος Αθανάσιος ( Μάχες )

Χάλκινα μετάλλια: Σκουλίκας Παντελεήμων , Ζώτος Αθανάσιος (Τεχνικές) , Ντούκα Αικατερίνη (Τεχνικές)

Ο προπονητής του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων και Υπεύθυνος Διαιτησίας της Ομοσπονδίας, κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας ενημέρωσε για το πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Συλλόγου.

«Το European King of TaeKwon-Do είναι ένα πρωτάθλημα που η απήχησή του μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Οι γιαννιώτες Πρωταθλητές του συλλόγου μας, τα πήγανε πάρα πολύ καλά και δικαίωσαν για ακόμη μία χρονιά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογό μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν μια μεγάλη αγωνιστική χρονιά με πολλά πρωταθλήματα και πολλές επιτυχίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Νομίζω και φέτος ο τίτλος του κορυφαίου συλλόγου μας δίνει δύναμη να μπούμε στην καινούργια αγωνιστική χρονιά με μεγαλύτερη όρεξη και πάθος για διάκριση. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εκπληκτική αγωνιστική χρονιά που κάνανε και ένα  μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που είναι πάντα στο πλευρό μας σε αυτό το αθλητικό όνειρο. Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας, το χρειαζόμαστε!»

¨Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων¨ Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών.

Ακολουθήστε μας : Στη σελίδα : acproteas.gr &  https://www.facebook.com/acproteas.gr/