06/05/2024

Οι πρωταθλητές Κορέας στο «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ GYM»

Δελτίο Τύπου

Στην πόλη της Καρδίτσας βρίσκονται  πέντε  πρωταθλητές Κορέας του Ταεκβοντό εδώ και λίγες μέρες.

Για 7η  χρονιά συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ με  την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό αλλά και με τα Πανεπιστήμια Κορέας.

Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΪΟ οι αθλητές-τριες και η αγωνιστική ομάδα του γυμναστηρίου  θα προπονούνται  κάθε μέρα για τρεις  μήνες κάτω από την επίβλεψη των διακεκριμένων  πρωταθλητών  Κορέας  .  Στόχος είναι  η καλύτερη εκμάθηση των παιδιών του ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό μέσα από της ρίζες του αθλήματος που είναι η Κορέα .

Καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και γυμνάζονται οι μικροί αθλητές –τριες του γυμναστηρίου με τους παρακάτω  διακεκριμένους πρωταθλητές :KIM JEONGRO και  LEE SEONGJUN από το πανεπιστήμιο KEIMYUNG UNIV. Σε πολλά μέρη της Ελλάδος θα δώσουν διάφορα σεμινάρια η παραπάνω πρωταθλητές -τριες Κορέας για την καλύτερη διάδοση και ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό.

To 5th International Taekwondo Winter Camp στην λίμνη Πλαστήρα θα διεξαχθεί στις 7-8 Φεβρουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΑΪΟΛΙΔΕΣ , θα γίνει η αγωνιστική  προπόνηση και συνάντηση των αθλητών-τριών Ταεκβοντό  από όλη την  Ελλάδα  .Ο προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας  κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ μαζί με τους κορεάτες πρωταθλητές θα προπονούνε καθημερινά   τους αθλητές-τριες του συλλόγου με στόχο την καλύτερη προετοιμασία ενόψει πρωταθλημάτων .