03/05/2024

Ξαναχτύπησαν οι Μονομάχοι Νιγρίτας

Αυτή την φορά σειρά είχε η Δράμα και το Διεθνές Τουρνουά ΤαεΚβοΝτο. 21 Μονομάχοι ανάμεσα σε 360 αθλητές κάνανε εντύπωση από τους πρώτους κιόλας αγώνες. Συνολικά 20 τα μετάλλια για τα παιδιά μας που δεν προλάβαιναν να ανεβαίνουν στο βάθρο των απονομών.

Να σημειώσουμε την πολύ καλή συμπεριφορά και σεβασμό που δείξανε οι αθλητές μας απέναντι σε δυνατούς και αδύναμους αντιπάλους πράγμα που δυστυχώς δεν εισπράξαμε από όλους. Σειρά έχει το 8ο OPEN ΤαεΚβοΝτο την Κυριακή 5 Απριλίου στην Καβάλα.

Όποιος δουλεύει αμείβεται. Αυτό μας έδειξαν οι μονομάχοι σήμερα στην Δράμα. Μαζί στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα, τα καλύτερα έρχονται. Πολλά ευχαριστώ στους γονείς που δίνουν και αυτοί τον δικό τους αγώνα κάνοντας υπομονή στην πολύωρη αναμονή και φυσικά το δικό μου έργο ευκολότερο. Αυτά δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Λιάγγας Ιωάννης.

Και φυσικά οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι εξής: ΒΛΑΧΟΣ Γ. ΠΙΑΔΗΣ Γ. ΕΚΛΕΚΤΟΣ Κ. ΤΣΙΜΠΛΕΚΗΣ Θ. ΛΙΑΓΓΑΣ Χ. ΣΕΙΖΗ Α. ΝΟΥΛΗΣ Π. ΔΑΡΑΤΖΗ Α. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Ρ. ΤΣΟΥΚΑΣ Θ. ΚΟΥΤΟΥΣΗΣ Δ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Δ. ΜΠΙΣΚΑ Α. ΚΟΥΤΟΥΛΑ Μ. ΔΟΥΡΜΟΥΖΗΣ Χ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Χ. ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΧΑΤΖΑΡΑ Φ. ΝΟΥΛΗ Μ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ Α.