29/04/2024

Νέο Kakarelis Team στο Αρχοτοχώρι Ξηρομέρου

Ο Νίκος Κακαρέλης ανακοινώνει την έναρξη νέου συλλόγου και στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

«Νέος σύλλογος για την Kakarelis team λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αγρίνιο στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους των χωριών της περιοχής να μπορέσουν να διδαχθούν τα ολυμπιακά αθλήματα του Taekwondo και της πυγμαχίας αλλά και του αναγνωρισμένου αθλήματος kickboxing που υπεύθυνος για όλα θα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας στα μαχητικά αθλήματα ο Κακαρέλης Νίκος.

Οι αθλητές πλέον θα έχουν την ευκαιρία να μπορούν να αγωνιστούν σε αναγνωρισμένα αθλήματα και ομοσπονδίες ώστε να μπορούν κι αυτά τα χωριά να ακολουθήσουν τον δρόμο του πρωταθλητισμού.

Ο Α.Σ. Θησέας Αιτ / νιας έχει αρκετά παραρτήματα αφού είναι από τους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας εδώ και 28 χρόνια. Έχει στο ενεργητικό του σαν σύλλογος παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Βαλκανιονίκες αλλά και 150 πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα.

Υπεύθυνοι προπονητές όλων των συλλόγων Αθήνα – Αγρίνιο – Μεσολόγγι – Παξούς – Λευκάδα και τώρα στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου είναι ο Κακαρέλης Νίκος, Κακαρέλης Αλέξιος και Κακαρέλη Ζωή . 

Τα τμήματα αρχίζουν από 10 Ιανουαρίου και οι αθλητές του συλλόγου θα μπορούν να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο.»