19/05/2024

Νέες διακρίσεις στο 6ο HEREYA Οpen Taekwondo στην Σόφια για το Koukouletsos Team

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία διοργάνωσε η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό το 6th HEREYA Open   International Tournament Taekwondo  στην Σόφια το Σάββατο & Κυριακή  12-13 Δεκεμβρίου  2015 . 

Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο στάδιο της Sports Hall ¨Universiada¨ και με  ώρα έναρξης των αγώνων και τις δύο μέρες στις 09.00 π.μ. 

Οι κατηγορίες που αγωνιστήκανε  είναι Πανπαίδων –Πανκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων , Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού έλαβαν μέρος 1100 αθλητές-τριες από 15 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

 Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience andSpa Evexia συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και διακρίθηκαν : Ασημένιο Μετάλλιο Κούκα Ιωάννα και μετά από δύσκολους αγώνες οι παρακάτω αθλήτριες:  Χαντζιάρα Έφη ,Βαρυτίμου Κατερίνα ,Κουρτεσιώτη Ελένη , Λυρίτση Βασιλική , Μαλαγράκη Αικατερίνη κατέκτησαν την  5η θέση στην κατηγορία τους . Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε της την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου και  ως αρχηγός αποστολής όλης της ομάδας 48  αθλητές-τριες και γονείς που παραβρέθηκαν  και συμμετείχαν  στους  παραπάνω αγώνες από Καρπενίση ,Θεσσαλονίκη & Καρδίτσα . 

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους & με την εμπειρία τους έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα. 

Το Δ.Σ. συγχαίρει της παραπάνω αθλήτριες και τον προπονητή τους για την επιτυχία τους στο Διεθνές πρωτάθλημα  και η αγωνιστική χρονιά κλείνει  με τον καλύτερο τρόπο. 

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό στο ξενοδοχείο THESSALIKONGRAND  , καθώς θα γίνουν και βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών- τριών 2015. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.