28/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των Α.Γ.Σ. Άμιλλα Ιλίου και Πετρουπόλεως

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία 300 και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12/7/2013 οι εξετάσεις ζωνών των δυο συλλόγων στους οποίους επικεφαλής προπονητής είναι ο Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας, Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ & Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, στο Δημαρχείο Ιλίου…

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αθλητές, γονείς και μέλη των δυο συλλόγων και εξετάστηκαν 115 αθλητές , σε μια κατάμεστη αίθουσα, την οποία παραχώρησε ο Δήμος Ιλίου, ξεπερνώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν λόγω των συνεχόμενων καταλήψεων της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Σε αυτό το σημείο οι Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ & Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΩΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ Ιλίου Κο Δεύτο Θεόδωρο ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ενδιαφέρεται να αναδείξει τα υγιή κύτταρα του αθλητισμού της Πόλης του Ιλίου, να τα προστατέψει και να τα βοηθήσει. Έτσι με τις συντονισμένες δικές του προσπάθειες τα μέλη των συλλόγων μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με άνεση την πρόοδο των αθλητών.

Οι εξετάσεις διήρκησαν πάνω από 4 ώρες με σχολαστική εξέταση του τεχνικού επιπέδου των αθλητών και των δυο συλλόγων, Οι αθλητες και οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ άφησαν «άφωνο» το κοινό που παρακολουθούσε με τις ικανότητές τους, τόσο στο τεχνικό υπόβαθρο, στην ευλυγισία, την έκρηξη όσο και στα τεστ δύναμης (σπασίματα) που έγιναν στο τέλος.

Στο περιθώριο των εξετάσεων απηύθηναν χαιρετισμό τόσο ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Ιλίου Κος Δευτος Θεόδωρος, όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας TAE KWON DO (A.O.T.E.) Κος Βαλασιάδης Αναστάσιος, στους ο οποίους ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ απένημε τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο άθλημα του TAE KWON DO. Επίσης στο σημείο αυτό ο επικεφαλής προπονητής των συλλόγων μας Κος Μιχλακόπουλος Νικήτας κάλεσε στο κέντρο της αίθουσας τα μέλη της ομάδος Παίδων&Κορασίδων του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ που με τις διακρίσεις τους ανέδειξαν σε 3η Πανελλήνια δύναμη και 1η σε όλη την Αττική, σε μετάλλια, τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ.

Κλείνοντας οι Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ  και Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα μέλη των συλλόγων, τα Δ.Σ. των δυο συλλόγων, τους γονείς, τους αθλητές, την Αγωνιστική Ομάδα αλλά και τους δυο επίσημους προσκεκλημένους μας που συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής.

EX19 ΕΧ1

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ