09/05/2024

Με επιτυχία έγινε το 6ο Summer Camp Taekwondo στην λίμνη Πλαστήρα

Δελτίο Τύπου Koukouletsos Gym

Με επιτυχία τελείωσε η αγωνιστική προετοιμασία των διακεκριμένων αθλητών-τριών του Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα στην Λ. Πλαστήρα.. Με πρωτοβουλία του γυμν. ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας διοργανώθηκε το 6o Summer Camp in Lake Plastiras.

Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή μας για 5 μέρες  περίπου 60 αθλητές-τριες φιλοξενήσαμε την προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των διαφόρων Συλλόγων από όλη την  Ελλάδα  & Κύπρο  μαζί με τους πρωταθλητές-τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ & του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας .

Οι αθλητές-τριες έκαναν  την αγωνιστική τους προετοιμασία σε ιδανικές συνθήκες που διαθέτει λίμνη αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .

Στόχος ήταν η σωστή προετοιμασία των αθλητών-τριών σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι και η ευκαιρία κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί τον νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία αλλά και της αθλητικές δραστηριότητες του  τόπου μας .

Η γεωγραφική  θέση του ξενοδοχείου  ¨ΚΑΖΑΡΜΑ¨ που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα, στο χωριό Καλύβια Πεζούλας και η ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείο και η άριστη  εξυπηρέτηση του προσωπικού  έκανε  την προετοιμασία των αθλητών –τριών ακόμη πιο ωραία .  Το πρόγραμμα προπονήσεων περιλάμβανε  πρωινό τρέξιμο ,στον παραλίμνιο ανώμαλο δρόμο ,καθημερινή προπόνηση τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες για δυο ώρες στην αίθουσα του ξενοδοχείου.    

Κάθε απόγευμα οι αθλητές-τριες έκαναν διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει η λίμνη όπως βόλτα στον ποδηλατοδρόμο 8 χλμ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πίνγκ πόνγκ, προπόνηση στην πισίνα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, ποδήλατο μέσα στην λίμνη , Ιππασία & Τοξοβολία..              

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου Καζάρμα διοργάνωσε πάρτη για τους αθλητές-τριες   και τους προπονητές την τελευταία βραδιά όπου έγινε και η απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής.

Με την στήριξη και υποστήριξη των χορηγών Φρουτοαγορά «ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ» ,Γυμναστήριο «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» και τη διεύθυνση του  ξενοδοχείου Καζάρμα  διοργανώθηκε με επιτυχία το 6th Taekwondo Summer Camp in Lake Plastiras.