07/05/2024

Με δύο χάλκινα το Koukouletsos Team στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντο

Το Υπουργείο Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων και η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) διοργάνωσαν με επιτυχία το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2017-2018. Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos Team:


«Η διοργάνωση ανατέθηκε  στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και οι αγώνες διεξήχθησαν ν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος. τους Πανελλήνιους Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μαθητών/-τριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχολ. έτους 2017-2018.

Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων  ήταν 21η & 22η Μαρτίου 2018 ώρα 09:00 π.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση: Έξοδος 5 Αττικής Οδού – Αρτάκης & Ελλησπόντου).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: είχαν στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου. Οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά,

• οι οποίοι/ες έχουν γεννηθεί κατά το δέκατο όγδοο έτος πριν από το έτος τέλεσης των αγώνων ή τα τρία επόμενα. [ Παράδειγμα: Το έτος 2018 μετέχουν μαθητές-μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2018 – 18 = 2000, 2001 και 2002 καθώς και όσοι γεννήθηκαν το 2003 και φοιτούν στην Α΄ τάξη Λυκείου],

• έτος τέλεσης των αγώνων λογίζεται το έτος που λήγει το σχολικό έτος [π.χ. το σχολικό έτος 2017 – 2018 λογίζεται σαν 2018],

• μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή που είναι σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις.

Ο Αθλητικός  Αγωνιστικός  Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας συμμετείχε  στο πανελλήνιο σχολικό Λυκείων  πρωτάθλημα και διακρίθηκαν οι παρακάτω : Χάλκινο μετάλλιο  ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ύστερα από 4 εκπληκτικούς αγώνες & Χάλκινο μετάλλιο ΝΤΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΑΣ 2ο Γεν. Λύκειο   Καρδίτσας μετά από εκπληκτικ ή εμφάνιση, πολύ καλή παρουσία έκαναν και οι   διακεκριμένες αθλήτριες  ΜΑΛΑΓΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 4ο Γενικό Λύκειο κατηγ. +68 κιλά, & ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1ο  Λύκειο Καρδίτσας στην κατηγ.-52 κιλά , & ΔΑΛΛΑ ΒΙΚΥ  Λύκειο Αγιάς Λάρισας στην κατηγ .-68 κιλά χάνοντας σε λεπτομέρειες πριν από τα μετάλλια . Στο πρωτάθλημα  συμμετείχαν  560 μαθητές-τριες λυκείων από όλη την Ελλάδα και ήταν ένα παρά πολύ δυνατό πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο αθλητών-τριών με στόχο την διάκριση και μοροιοδότηση για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα .

Ο προπονητής τους  Κουκουλέτσος Βάϊος κότσαρε τους αθλητές-τριες  στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Αθήνας  και τους οδήγησε στην επιτυχία τους . Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Δ/νση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ και οι Διευθυντές των παραπάνω σχολείων συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες και τον προπονητή τους που συμμετείχαν & εκπροσώπησαν τα λύκεια της Καρδίτσας αλλά και για την Χάλκινη διάκριση τους στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες».