19/05/2024

Μεγάλη νίκη η Σερεμέτη της MICHALAKOPOULOS Team επί της Πρωταθλήτριας Τουρκίας

Τεράστια νίκη πέτυχε η Αθλήτρια του Κου ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νικήτα, Σερεμετη Αλεξανδρα, επί της Πρωταθλήτριας Τουρκίας Tas Sevilay ,στο Διεθνές Πρωτάθλημα της WAKO Athens Challenge Tournament 2015, κατακτώντας για ακόμη μια φορά το χρυσό μετάλλιο & την 1η θέση.

Στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος η Tas Sevilay επικράτησε επί της αξιόλογης Καρπαθιωτάκη Χαρούλας κι έτσι ο τελικός του Πρωταθλήματος παίχτηκε ανάμεσα στην Πρωταθλητρια Τουρκίας Tas Sevilay & την Πρωταθλήτρια Ελλαδος Σερεμέτη Αλεξανδρα.

Έτσι αναβιώσαμε τον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθληματος της WAKO στην Antallya της Τουρκίας το 2013 με νικήτρια τη Σερεμετη,όπου κατέκτησε την 4η θέση στον Κόσμο.

«Ήρθαν στο μυαλό μας στιγμές από τον αξέχαστο εκείνο αγώνα μέσα στην Τουρκία όπου ένα φανατισμένο πλήθος Τούρκων φώναζε εις βάρος μας εκτοξεύοντας καφέδες κύπελλα με τσάι και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί εναντίον μας με το που επικρατήσαμε στον Αγώνα» δηλώνει ο Κος Μιχαλακοπουλος Νικήτας, προπονητής και τότε στην Εθνική Ομαδα της Χώρας μας.

Και συνεχίζει : «μετά από δυο χρόνια μέσα στη Χώρα μας αυτή τη φορά νιώσαμε τεράστια ευθύνη να πάρουμε το Τελικό. Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα , αναλύσαμε την τακτική που έπρεπε να εφαρμόσουμε και τελικά δικαιωθήκαμε αφού επικράτησαμε για 2η συνεχή φορά επί της Τουρκάλας Πρωταθλήτριας με απόλυτη πλειοψηφία κριτών 3-0.Ένα μεγάλο μπράβο στην Αλεξάνδρα που εφήρμοσε την τακτική στο ακέραιο αλλά και στον Αθλητικό Πολιτισμό που εμείς διδάξαμε αφού όχι μόνο δε γιουχάραμε την Τουρκάλα αλλά τη σεβαστήκατε και με μια μεγάλη αγκαλιά την ανεβάσαμε μαζί μας στο 1ο σκαλί του βάθρου ,όπως φυσικά και την άλλη Ελληνίδα Καρπαθιωτάκη που κατέλαβε την 3η Θέση….Εμείς οι Έλληνες διδάσκουμε ήθος και Πολιτισμό διότι έχουμε πλεόνασμα σε αυτά όσο φτωχή κι αν είναι η Χώρα μας η θέλουν να μας την καταντήσουν έτσι.»