25/04/2024

Λόγια σε έναν μελλοντικό πρωταθλητή

Άρθρο του Πουντζουκίδη Κωνσταντίνου 

Αν υπάρχει κάτι στην ζωή σου που δεν το έχεις ,είναι γιατί φταις εσύ και ο τρόπος που σκέφτεσαι.


Αυτό που θέλω είναι να βρεις ένα λόγο να συνεχίσεις .Και αν βρεις ένα λόγο να συνεχίσεις .Ξέρω πως είσαι αρκετά δυνατός να το κάνεις επειδή είσαι άνθρωπος .Κάθε άνθρωπος έχει ότι χρειάζεται για να ξεπεράσει ότι τον ενοχλεί .Αν το αποφασίσει.Επέμεινε ! Επέμεινε ! Επέμεινε !

Αναποδιές και δοκιμασίες τις αντιμετωπιζουν όλοι .Μονό οι δυνατοί άνθρωποι επιβιώνουν .Άκουσε με πολύ προσεκτικά .Περνάς από εμπόδια άλλα στην πραγματικότητα τα ίδια τα εμπόδια είναι αυτά που σε πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο.

Καθώς περνάς μέσα από τον πόνο , μέσα από τις δοκιμασίες ,μου λες πόσο δύσκολη είναι η ζωή σου .Κατάλαβε ότι αυτές οι δυσκολίες είναι που σε ετοιμάζουν και σε πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο .Για να αυξηθεί η ατομική σου βούληση ,για να γίνεις κάτι , πρέπει να οικειοποιηθείς τον φόβο και την αποτυχία .
Αυτά πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου .Είναι οι μονοί που κινούν το νήμα της ζωής σου.

Η διάφορα ανάμεσα στον πρώτο και σε κάποιον που έχει ξεχαστεί ;

Είναι πως ο πρώτος προσπαθεί .Αυτό είναι μόνο,προσπάθεια κάθε μέρα . Δίνει την ευκαιρία στον εαυτό του για να κάνει την διάφορα .Επειδή η επιτυχία δεν γνωρίζει από κρύο, από πρωινά ξυπνήματα η από κούραση .Ξέρει μόνο από το αν θα είσαι εκεί η όχι .Για κάποιους από εσάς όταν κάνετε ότι κάνετε συμπεριφέρεστε σαν να έχετε και άλλες ευκαιρίες . Κάθε ευκαιρία είναι η τελευταία ευκαιρία . Δεν μπορείς να λες άπλα πως το θες . Δεν μπορείς να βλέπεις άπλα ένα βίντεο με πρωταθλητές και να λες .«Το θέλω τόσο πολύ».

Είναι ωραίο να το λες άλλα όταν έρθει η στιγμή όταν ξημερώσει,έχεις όλα τα βιβλία ,έχεις όλες τις ταινίες , έχεις κάθε πρόσβαση , όλα τα εφόδια . Ήρθε η ώρα σου .
Ήρθε η ώρα για κυνήγι .Αν ήταν εύκολο θα το έκανε ο οποιοσδήποτε .Άλλα αν η ζωή σε έριξε ,θέλω να σηκωθείς ,και να τους αποδείξεις ότι κάνουν λάθος .

Κάποιες φόρες θα βρέχει… Θα λες «θα το κάνω». Κάποιες φόρες θα αισθάνεσαι απογοητευμένος .Θα λες «θα το κάνω» .Όποια και αν είναι τα εμπόδια .

Θα λες «θα το κάνω , Θα το κάνω , Θα το κάνω». Ο στόχος ενός πραγματικού κυνηγού δεν είναι το έπαθλο . Ο στόχος ενός πραγματικού κυνηγού είναι το κυνήγι. Γιαυτό ζει . Ζει για το κυνήγι. Για την όλη διαδικασία. Αυτός είναι ο πρωταθλητής . Ζει για την διαδικασία ,για την πορεία. Γίνε Πρωταθλητής γίνε πρώτος .