30/04/2024

Λυδία Μπελόνια: Μετάλλιο με την Κακαρέλη δίπλα μου

Η Λυδία Μπελόνια είναι μία από τις αθλήτριες της Ζωής Κακαρέλη και ανήκει στην ομάδα Α.Σ Ταεκβοντο Νέας Ιωνίας. Η ίδια αποκαλύπτει πως ήταν έτοιμη να σταματήσει το σπορ, όμως η προπονήτρια της έδωσε κίνητρο να συνεχίσει. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ποιος είναι ο λόγος που επέλεξες την συγκεκριμένη σχολή;

Ήμουν σε άλλο σύλλογο και έτοιμη να σταματήσω το ταεκβοντο. Την δασκάλα, Ζωή, πρωτοείδα σε αγώνες και μου έκανε εντύπωση, το πόσο κοντά είναι με την ομάδα της και με όλους τους αθλητές της.Κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάει το άθλημα και πόσα έχει δώσει aπό τις πρώτες κιόλας προπονήσεις. Μας μιλάει πολύ συχνά για την ψυχολογία που πρέπει να έχουμε και την δυνατότητα επίτευξης των στόχων μας.

Τι είναι αυτό που κάνει την Ζωή Κακαρέλη να ξεχωρίζει σαν αθλήτρια;

Είναι μία ξεχωριστή γυναίκα, αθλήτρια και προπονήτρια.Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αν και το ταεκβοντο είναι άθλημα ατομικό, η δασκάλα έχει καταφέρει μία δεμένη ομάδα, που πραγματικά και όχι τυπικά, νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στο σπορ;

Θέλω πάρα πολύ με την δασκάλα δίπλα μου, να πετύχω ότι περισσότερο μπορώ. Δυστυχώς πέταξα πολλά χρόνια χωρίς την Ζωή δίπλα  μου και έτσι οι στόχοι μου είναι υψηλοί. Στόχος μου είναι ένα μετάλλιο στους επόμενους αγώνες.

kakareli