03/05/2024

Κοσμοσυρροή στον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ στην Πετρούπολη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου του Κου Μιχαλακόπουλου Νικήτα στην Πετρούπολη, το οποίο αποτελεί συνέχεια των 17 επιτυχημένων ετών του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ στο Ίλιον. Έτσι παίρνει σάρκα και οστά ένας νέος χώρος εκγύμνασης του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ τώρα και στην Πετρούπολη, απ’ όπου είναι σίγουρο ότι θα ξεπηδήσουν Πανελλήνιοι, Πανευρωπαϊκοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και στο Ίλιον….

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, με άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουν να είναι ως επικεφαλής προπονητής τόσοσ στο Ίλιον όσο και στην Πετρούπολη ο Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας, Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μέλος των Εθνικών Ομάδων TAE KWON DO και KICK BOXING Σερεμέτη Αλεξάνδρα, καθώς και ο Κος Τσιάμης Σωτήριος, πρώην προπονητής Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων βραβεύθηκαν οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αθλητές αυτοί κατέκτησαν πλήθος μεταλλίων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φέρνοντας τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ, στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO, 1ο Σύλλογο ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της Αττικής και 3ο Σύλλογο σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στο νέο χώρο και έπειτα οι μικροί μας φίλοι, και όχι μόνο, απόλαυσαν το μπουφέ μας.

Ευχαριστούμε θέρμα όλους όσοι παρευρέθησαν στα εγκαίνια τιμώντας μας με την παρουσία τους.

no images were found