06/05/2024

Καλή εμφάνιση από τον Σταύρο Κουκουλέτσο στην Βαρσοβία

Με επιτυχία διοργάνωσε η Πολωνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό το 22nd Polish Open G1 Warsaw Cup 2015  International Tournament Taekwondo το Σάββατο και Κυριακή στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι αγώνες διεξήχθησαν  στο στάδιο Academy of Physical Education, Marymoncka Str. 34, Warsaw, Poland   και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Έγιναν  ταυτόχρονα δυο πρωταθλήματα και τις δυο μέρες σε ξεχωριστούς χώρους το πρώτο ήταν το Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων για ζώνες (8 κουπ και άνω) μετείχαν 850 αθλητές-τριες & στο G1 των Ανδρών –Γυναικών μετείχαν 360 αθλητές-τριες που ήταν  βαθμολογούμενο και με στόχο την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας το 2016 . Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και συμμετοχή   το πρωτάθλημα  αφού θα λάβανε μέρος  οι  εθνικές ομάδες της Γερμανίας Αγγλίας ,Αζερμπαϊτζάν, Ισπανίας  Πορτογαλίας, Τσεχίας, Βέλγιο, Μολδαβίας , Ισραήλ , Ολλανδίας, Κροατίας, Κορέας, Ρωσίας, Γαλλίας , Σερβίας & Πολωνίας  και αθλητές-τριες υψηλού επιπέδου ανεξαρτήτου Εθνικής Ομάδας .

Ο αθλητής Κουκουλέτσος Σταύρος του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitnessexperience and Spa Evexia  συμμετείχε    στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Πολωνίας  στην  κατηγ. -63 κιλά στους Άντρες.

Ο μοναδικός Έλληνας αθλητής ανάμεσα σε 32 μεγαθήρια στην κατηγορία του κληρώθηκε με τον Γάλλο πρωταθλητή κάνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα και χάνοντας στα σημεία 11-8, έχοντας βέβαια πολλά μεγάλα ονόματα & αστέρια να αντιμετωπίσει σε αυτή την δύσκολη κατηγορία του Ταεκβοντό.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε στην Πολωνία  τον αθλητή του και μας αναφέρει ότι  ο στόχος επετεύχθη, η καλή αρχή έγινε για την νέα αγωνιστική δύσκολη χρονιά 2015-2016 κυνηγώντας πλέον τους πόντους  για να αναρριχηθεί στην  παγκόσμια κατάταξη της βαθμολογίας της W.T.F.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία του  αθλητή άρχισε από το καλοκαίρι από την Κύπρο  και  μέχρι τώρα  έχει συμμετάσχει σε διάφορα  διεθνή πρωταθλήματα όπως της (Σόφιας  ,Θεσσαλονίκης , Βελιγράδι ,Ζάγκρεμπ ,  Sofia, Belgium , Spanish , Βοσνίας &   Πολωνίας ) η εμπειρία του και η καλή του προετοιμασία που έχει κάνει προσπάθησε για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Πολωνία  .

Ευχόμαστε  καλή συνέχεια για την νέα αγωνιστική χρονιά στον διακεκριμένο  Καρδιτσιώτη αθλητή του Ταεκβοντό  ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΣΤΑΥΡΟ που θα εκπροσωπεί τον νομό μας  και  την πόλη της Καρδίτσας στα προσεχές  διεθνές πρωταθλήματα .