18/05/2024

Καλή εμφάνιση από Κουκουλέτσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Καλή εμφάνιση ξανά από τον Σταύρο Κουκουλέτσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών στο στυλ του Ταεκβοντο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού  συμμετείχαν 320 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα με στόχο το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που θα γίνει τον Μάιο .

Η μοναδική εκπροσώπηση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο Καρδιτσιώτης διακεκριμένος αθλητής ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia , που συμμετείχε  στην κατηγορία -63 κιλά σε μια πολύ  δύσκολη κατηγορία που συμμετείχαν  40 αθλητές.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία του  αθλητή & η εμπειρία του προσπάθησε  για το καλύτερο  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό αλλά δεν τα κατάφερε να αναρριχηθεί στο βάθρο των μεταλλίων ,μετά από ένα αγώνα διαφήμισης για το Ταεκβοντό με πολύ καλά στοιχεία και τεχνικές ,το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή  & η παρουσία του σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο διότι εκπροσωπεί ολόκληρο το νομό μας αλλά και την πόλη τα Καρδίτσας .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ  συνόδευσε την αθλητή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και μας είπε ότι ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και μετά από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο τμήμα της γυμναστικής Ακαδημίας άρχισε ξανά πάλι την δράση του ενεργά και ξεκίνησε από το πανελλήνιο με στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 & G1 πρωταθλήματα .

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή & αθλητή για την πολύ καλή τους εμφάνιση και παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και συνεχίζεται δυναμικά η δράση του συλλόγου και των αθλητών με συμμετοχή στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα των λυκείων που θα γίνει στην Αθήνα , και την διοργάνωση για πρώτη φορά  του 1ο Baby Cup 2016 στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων».