28/04/2024

Η ΝΕΡΙΤ στο «HELLAS OPEN Tournament»

Η Δημόσια Τηλεόραση «ΝΕΡΙΤ» θα βρίσκεται στο HELLAS OPEN tournament, καλύπτοντας τη διοργάνωση με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος, πλάνα από τους αγώνες και αναλυτικό ρεπορτάζ…

Έτσι το HELLAS OPEN tournament και οι συμμετέχοντες σε αυτό σύλλογοι και αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν και να διαδώσουν τα αθλήματα του TAE KWON DO – ITF και του KICK BOXING – WAKO σε όλη την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές Ν. Μιχαλακόπουλος και Ε. Ζαχαριουδάκης δήλωσαν: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που η ΝΕΡΙΤ επέλεξε να καλύψει το HELLAS OPEN tournament τηλεοπτικά και να διαδοθούν έτσι τα αθλήματα  του TAE KWON DO – ITF και του KICK BOXING – WAKO σε όλους τους τηλεοπτικούς δέκτες ανά την Ελλάδα. Μέσα από αυτήν την προβολή βγαίνουν κερδισμένοι όλοι όσοι ασχολούνται με τις Πολεμικές Τέχνες και ειδικά οι υγιώς σκεπτόμενοι άθρωποι του χώρου που έχουν σκοπό να αναδείξουν τις αξίες του αθλητισμού, την πειθαρχεία, τον αυτοέλεγχο καθώς και την αντιμετώπιση του φαινόμενου του εκφοβισμού (bullying) που τόσο μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει στις μέρες μας. Θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα που αφορά τόσο τον πιο απλό άνθρωπο που ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες όσο και Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές οι οποίοι θα βρεθούν στον ίδιο χώρο τις δυο αυτές ημέρες 9&10/5/2015, ότι ο αθλητισμός αποτελεί στοιχείο ενότητας ανεξαρτήτως του επιπέδου και του υποβάθρου του καθενός που λαμβάνει μέρος. Αυτά αντελήφθησαν και οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ, ότι το HELLAS OPEN tournament είναι κάτι παραπάνω από ένα τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, και τους ευχαριστούμε που επέλεξαν να το προβάλλουν αναλαμβάνοντας να είναι ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της διοργάνωσης.»

Αξίζει να σημειωθεί το πόσο σημαντική είναι αυτή η προβολή, καθώς πρόκειται για δυο αθλήματα τα οποία προβάλλονται ελάχιστα στα ΜΜΕ παρ’όλο που έχουν φέρει πλήθος διακρίσεων σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο στη χώρα μας.

hellas open tournament amilla