28/04/2024

Επιτυχίες για Gerontis Fighters

Η κορυφή των πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, γράφει με μεγάλα γράμματα Gerontis fighters. Οι κρητικοί πρωταθλητές taekwondo, για άλλη μια φορά ανέβηκαν στα σκαλιά του βάθρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι Gerontis Fighter’s μπορεί πλέον να αποκαλούνται σύλλογος πρωταθλητών μιας και είναι ο πολυπληθέστερος και πολυνίκης σύλλογος που ταξιδεύει από την Κρήτη σε κάθε είδους πρωτάθλημα, αποκομίζοντας κάθε φορά και μία  διαφορετική εμπειρία. 

Πλούσια ήταν η συγκομιδή μεταλλίων στο πανελλήνιο open πρωτάθλημα ATTICA TROPHY για τους κρητικούς αθλητές. Μια διοργάνωση του αθλητικού σωματείου Ίωνες και του δασκάλου πολεμικών τεχνών κ. Ασπιώτη Ηλία, υπό  την αιγίδα της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος.

Μέρος έλαβαν πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα, στις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων- νεανίδων & αντρών- γυναικών. Ο ανταγωνισμός έφτασε στα ύψη , δίνοντας στο κοινό των θεατών που παρακολουθούσαν από τις εξέδρες, μία  ενδιαφέρον προβολή από πολύ ιδιαίτερους αγώνες. 

Οι Gerontis Fighter’s ταξίδεψαν με αποστολή 28 ατόμων, η οποία απαρτιζόταν από αθλητές και γονείς . Φτάνοντας το πρωί της Κυριακής στην πρωτεύουσα, κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου δόθηκε και η έναρξη των αγώνων. 

Η μέρα ξεκίνησε με την αδρεναλίνη στα ύψη και την ενέργεια στο κόκκινο. Οι αθλητές  του κ. Γεροντή Ιωάννη πάντα υπό τις οδηγίες του, κατάφεραν να αποσπάσουν διακρίσεις που έφεραν ικανοποίηση και χαμόγελα σε όλη την αποστολή και ιδιαίτερα στους γονείς που στάθηκαν δίπλα σε όλα τα παιδιά σε κάθε τους  αγώνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως διαιτητές παρευρέθηκαν στο πρωτάθλημα οι άνθρωποι του σωματείου Γραφανάκης Ευστάθιος 2 Dan, Λουμπάκη Στυλιανή 1 Dan και Παπανικολάου Ζωή 1 Dan. 

Εκ μέρους των Gerontis Fighter’s ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στέκονται με τον τρόπο τους δίπλα στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES, SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES για την στήριξη τους καθώς και τους  χορηγούς της αποστολής ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., τον Χαιρέτη Γεώργιο με το κατάστημα espresso shop .

Παρακάτω οι αθλητές που έλαβαν μέρος:
1. Αρβανιτάκης Αντώνιος – 1η θέση 
2. Κουτάντου Ευαγγελία – 1η θέση 
3. Πετούση Αναστασία –  1η θέση
4. Τσαπαρίδης Γρηγόριος – 1η θέση 
5. Χουστουλάκης Εμμανουήλ – 2η θέση 
6. Τσαπαρίδη Άννα – 2η θέση 
7. Χρυσουλάκη Μαρία – 2η θέση 
8. Πετούση Μαρίνα – 3η θέση 
9. Αρβανιτάκης Γεώργιος – 3η θέση 
10. Κοκκίνης Γεώργιος – 3η θέση 
11. Σμυρλή Δήμητρα – 3η θέση 
12. Πετούση Μαρίνα-Μαρία – 4η θέση 
13. Κανάκης Μαρτίνος – 5η θέση 
14. Καραντινάκης Μιχαήλ – 5η θεση».