14/05/2024

Επιτυχίες για τον Ηρακλή Κέρκυρας

Δελτίο Τύπου ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μεγάλη επιτυχία του «Ηρακλή Κέρκυρας» στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις  14-15-16/11/2014  στη Χαλκίδα. Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στην διοργάνωση με 4 αθλητές-τριες, τους : Πανδή Κατερίνα, Δουλγέρη Αλεξάνδρα, Δουλγέρη Γιάννη και Τρύφωνα Λευτέρη.

Η τετραμελής αποστολή του «ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»  μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση  επέστρεψε με δύο πανελλήνιες διακρίσεις στις αποσκευές της.

Το Σάββατο 15/11/2014 μετά από πολυάριθμες νίκες η Δουλγέρη Αλεξάνδρα έφτασε στον τελικό της κατηγορίας της όπου και ητήθηκε με σκόρ 2-1 κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας της.

Την ίδια μέρα ο Δουλγέρης Γιάννης μετά και μετά από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση έμεινε εκτός τελικού χάνοντας στον ημιτελικό στο «χρυσό πόντο» , κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χάλκινο μετάλλιοτης κατηγορίας του.

Τόσο η Πανδή όσο και την επόμενη ημέρα ο Τρύφωνας ητήθηκαν δίνοντας μάχη για την πρόκριση τους.

Με απολογισμό δύο Πανελληνίων μεταλλίων η ομάδα πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο Νησί αποχερετώντας τους 800 αθλητές που πήραν συνολικά μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ανανέωσε το ραντεβού της για το Πανελλήνιο Εφήβων Νεανίδων – Ανδρών Γυναικών.

Τόσο το Δ.Σ. όσο και ο προπονητής Δουλγέρης Νικόλαος συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια και τους παροτρείνει με συνέχεια και συνέπεια για την επίτευξη των επόμενων στόχων της ομάδας.

iraklis3