29/04/2024

Επιτυχίες για τον «ΔΙΑ Ιωαννίνων»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου στο κλειστό της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη η πρόκριση Βορείου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων (2002 – 2003 – 2004) και για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου Συμμετοχής (2005) του ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ. Η ομάδα του ΔΙΑ συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες για το παίδων κορασίδων και με 6 για το διασυλλογικό πανελληνίου συμμετοχής (2005).

Σκοπός της πρόκρισης ήταν να καταφέρουν οι αθλητές να μπουν στην οκτάδα των κατηγοριών τους και να αγωνιστούν στη συνέχεια στη Χαλκίδα 2 και 3 Νοεμβρίου όπου θα συναντηθούν με τους αντίστοιχους της Νότιας Ελλάδας.

Ο προπονητής του ΔΙΑ Ανδρέας Μιμηγιάννης κοουτσάρισε για ακόμα μια φορά με επιτυχία τους αθλητές του καταφέρνοντας να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση 10 από τους 14 συμμετέχοντες.

Αναλυτικά στο παίδων κορασίδων προκρίθηκαν : Πλόσκας Χριστόδουλος, Κοσμάς Βασίλης, Καμαγιάννης Δημήτρης, Εργάτη Ελένη, Λιούγκου Μαργαρίτα και Κοσμά Ιωάννα, ενώ δεν τα κατάφεραν οι : Κύργος Απόστολος και Γιώτης Παντελής. Για το διασυλλογικό γεννηθέντων το 2005 προκρίθηκαν: Στάθης Μάριος, Καμαγιάννης Γιάννης, Τσιούρης Γιάννης, Ζώτου Λυδία, έμειναν εκτός : Αγγέλης Κων/νος και Κύργου Κατερίνα.

Ο ΔΙΑΣ και πάλι κάνει ένα βήμα μπροστά καθώς πέρυσι στις αντίστοιχες διοργανώσεις είχαν προκριθεί έξι αθλητές του. Ο πρώτος στόχος λοιπόν, αυτός της πρόκρισης, επετεύχθη τώρα σειρά έχει το βάθρο χωρίς όμως αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό. Προέχει η συνεχείς βελτίωση αθλητών, προπονητών και παραγόντων του ΔΙΑ έτσι ώστε οι επιτυχίες να μην είναι εφήμερες αλλά να είναι αποτέλεσμα αφοσίωσης, δουλειάς και σωστού προγραμματισμού για να κάνουν το ΔΙΑ χρόνο με το χρόνο έναν πραγματικά ανταγωνιστικό σύλλογο στο Ελληνικό αγωνιστικό TAEKWONDO.

Πηγή: super-fm.gr