29/04/2024

Εξετάσεις ζωνών στον Α.Σ Έδεσσας

Εξετάσεις ζωνών πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον αθλητικό σύλλογο Έδεσσας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία της  Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Αθηνά Αθανασιαδου Αηδονάς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών για τους αθλητές του TAEKWONDO του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών , γονέων και φίλων του αθλήματος. Την έναρξη κήρυξαν οι μικροί αθλητές με μία επίδειξη που συνεχίστηκε από τους μεγάλους, έπειτα η κ. Αθηνά Αθανασιάδου Αηδονά ανέλαβε την κοπή της πίτας με την πρόεδρο του Συλλόγου κ.Κονδύλη Βασιλική.

Την οργάνωση ανέλαβαν οι προπονητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Αφοί Μπιρόζη ενώ τιμής ένεκεν βραβεύτηκε ο κ. Γιούρουκης Πέτρος για την πολύτιμη προσφορά ετών στον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ως δάσκαλος και ως Πρόεδρος ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαύρες ζώνες του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ της τελευταίας δεκαετίας που αριθμούν πλέον 35 στον αριθμό:

ΔΑΛΚΑΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΜΑΝΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΡΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΜΕΣΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ

ΠΕΤΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΙΝΟΣ
ΤΟΤΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΝΙΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΕΤΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΤΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ
ΜΠΑΚΥΡΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΠΑΚΥΡΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΦΑΡΜΟΥΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΝΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΑΛΔΑΡΗ ΕΛΕΒΗ
ΤΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΟΖΑΡΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΖΑΡΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΠΟΠΤΣΗ ΘΕΟΣΩΡΑ
ΣΑΚΙΤΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ
ΤΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΟΠΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΡΟΦΗΤΗΛΙΩΤΗ ΔΑΝΑΗ

Μετά τις βραβεύσεις ήρθε η ώρα τον εξετάσεων κορυφώνοντας την αγωνία τον αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χωρισμένοι σε γκρούπ σύμφωνα με το επίπεδο τους, για την κατάκτηση της επόμενης ζώνης.

Τέλος απονεμήθηκαν τα διπλώματα και οι ζώνες στους επιτυχόντες λήγοντα έτσι την εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 27- 28 /1 διεξάγεται το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος ,στο κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» .Καλή επιτυχία στους 8 συμμετέχοντες αθλητές του. Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ».