30/04/2024

Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Α.Ο.ΤΚD.Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ στο G1 πρωτάθλημα

Με 2 χάλκινα μετάλλια έκλεισε η συμμετοχή του Α.Ο.ΤΚD.Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ στο G1 πρωτάθλημα-Διεθνές μίτινγκ που έγινε στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο όμιλος με προπονητή τον Ιωάννη Σταματιου συμμετείχε με τους αθλητές Τσαπουρνα Ι στην κατηγορία -63 κιλών ανδρών.,Πασιουδη θ.-63 κιλών εφήβους,Τεμπελη Μ.-59κιλα νεάνιδες,Ζαχαρακη Μ. -59 κιλά κορασίδων και Φραδελο Χ. -45κιλα παίδων.

Οι αθλητές του ομίλου μας αγωνίστηκαν απέναντι σε αθλητές παγκοσμίου φήμης ειδικά στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Ο αθλητής Φραδελος Χρήστος ενώ προηγούνταν στον αγώνα με 3 πόντους διαφορά με μια άστοχη ενέργεια ξέφυγε ο αντίπαλος μπροστά στο σκορ με διαφορά ενός πόντου και κατέκτησε την 3η θέση.

Η αθλήτρια Τεμπέλη Μαρια η οποία κατέκτησε επίσης την 3η θέση αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια της κατηγορίας .Ο αθλητής Πασιουδης θ. έκανε 2 φανταστικούς αγώνες με πολύ κακή κρίση της διαιτησίας,  πρέπει να σημειωθεί διότι και στους 2 αγώνες δεν του προστέθηκαν δυο καθαρά λακτίσματα στο κεφάλι.

Ο αθλητής Τσαπουρνας Ι. Πέρασε τον πρώτο του αγώνα με τον ΕΈλληνα αθλητή και στον δεύτερο ήρθε αντιμέτωπος με τον ολυμπιονίκη αθλητή της κατηγορίας στον οποίο στάθηκε επάξια στον 1ο γύρο  χάνοντας στο 2ο γύρο όμως αποκόμισε μεγάλη εμπειρία και θεωρούμε μεγάλη τιμή την συμμετοχή του. Τέλος η αθλήτρια μας Ζαχαρακη Μ. αγωνίστηκε δίχως όμως να αποσπάσει κάποια διάκριση.
.

kakareli