14/05/2024

Διακρίσεις για τον Α.Σ TAEKBONTO N.ΙΩΝΙΑΣ – ΒΟΛΟΥ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές του  Α.Σ TAEKBONTO N.ΙΩΝΙΑΣ –ΒΟΛΟΥ, χαρίζοντας περηφάνια και χαμόγελα σε προπονητή και γονείς κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο Προκριματικό  που διεξήχθη στo PAOK SPORT ARENA στη Θεσσαλονίκη στις 7 και 8 Μαρτίου για τους επίλεκτους του 2016 αποσπώντας 6 μετάλλια.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας  συμμετείχε με 7 αθλητές και για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστησε  αποσπώντας  2 χρυσά 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός καθώς όλοι παλεύουν για μια θέση στα κλιμάκια.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Νεανίδων 2001  -55 η αθλήτρια Τεμπέλη Μαρία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο καθώς και η αθλήτρια Ζαχαράκη Μαρία-Χριστίνα στην κατηγορία κορασίδων 2003  -55 κατέκτησε επίσης τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο αθλήτριες έχουν ήδη καταλάβει θέση στα κλιμάκια για το 2015 και η ανοδική τους πορεία είναι πολλά υποσχόμενη.

Στην κατηγορία Ανδρών -58  ο Τσάπουρνας Γιάννης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση  και χάνοντας στον ημιτελικό από τον νικητή της κατηγορίας του από λανθασμένη κρίση των διαιτητών.Όπως και στην κατηγορία Παμπαίδων 2004 -41  ο Φραδέλος Χρήστος κατέκτησε τη δεύτερη θέση  και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό από επίσης λανθασμένη κρίση της διαιτησίας.

Στην κατηγορία Ανδρών -63 ο Πασιούδης Θεόδωρος συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην κατηγορία ανδρών κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κάνοντας μια άψογη εμφάνιση.Και στην κατηγορία Εφήβων 2000 -68 ο αθλητής Δαμαλάς  Εμμανουήλ κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Λέτσιος Κωνσταντίνος στην κατηγορία Παίδων 2001 -45, παίζοντας έναν φοβερό αγώνα και χάνοντας στον ξαφνικό θάνατο , μην αποσπώντας κάποια θέση. Το Δ.Σ του συλλόγου δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιμονή και την προσπάθειά τους σε αυτή την δύσκολη αλλα ανοδική τους πορεία καθώς και στον δάσκαλό τους  Ιωάννη Σταματίου για την άψογη δουλειά που κάνει καθημερινά με αυτά τα παιδιά.