02/05/2024

Δεύτερη στην Βουλγαρία η Kakarelis team

Άλλη μία σπουδαία επίδοση για την Kakarelis team που πήρε την δεύτερη θέση στο διεθνές πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Δείτε την ανακοίνωση:

«Οι αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα στη Βουλγαρία με συμμετοχή 1000 αθλητών από όλο τον κόσμο. Σύνολο 20 χώρες με πολλές ομάδες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για την διάκριση. Οι αθλητές του συλλόγου μας με προπονητή τον Κακαρελη Νικο κατάφεραν για 4 συνεχόμενη διοργάνωση να φτάσουν σε μια από τις κορυφαίες θέσεις και να τερματίσουν στην 2η θέση στο εφήβων και στην 2η θέση στο παίδων.

Ο αθλητής του Fightclub Kakarelis Καλλιφωνης Χριστοφορος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης από όλους τους νικητές του πρωταθληματος σε τεχνική όπου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας. Ο σύλλογος σε Ελλάδα και εξωτερικό θεωρείται από τους καλύτερους στην Ευρώπη έχοντας πολλούς αθλητές σε στις εθνικές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια. Οι αθλητές του συλλόγου μας που κέρδισαν διακρίσεις ήταν: Καλλιφωνης Χριστοφορος χρυσό μετάλλιο 2 νοκ άουτ -78 κιλά εφήβων..

Τσιγκα Μαριτινα χρυσό μετάλλιο 1 νοκ άουτ -30 κιλά κορασιδων. Δημητρακόπουλος Αθανάσιος χρυσό μετάλλιο 2 νοκ άουτ +78 κιλά εφήβων. Μπιτσικωκου Δήμητρα χρυσό μετάλλιο -51 κιλά κορασιδων. Καλτση Φαιη χρυσό μετάλλιο -48 κιλά κορασιδων. Τσιγκα Αρετή χρυσό μετάλλιο -25 παγκορασιδων. Γιαμαλακη Ελένη χρυσό μετάλλιο +68 κιλά νεανίδων. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μεσυνδιανου Ρέα μετά από 3 αγώνες χάνοντας από την παγκόσμια πρωταθλήτρια με 4 σημεία διάφορα.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Μανωλοπουλος Δημήτρης που αγωνίστηκε στην ολυμπιακή κατηγορία των ανδρών τα -80 κι έδειξε ότι είναι από τους κορυφαίους άνδρες. Η ομάδα των εφήβων και των παίδων του ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας θεωρείται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη μιας και βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στους προπονητές Κακαρελη Αλεξιο και Κακαρελη Νικο που έχουν κάνει με την δουλειά τους αυτά τα αποτελέσματα και καμαρώνουμε τους αθλητές της πόλης μας στην κορυφή».