04/05/2024

Βροντερό παρών της «ΖΙΚΟΣ ΤΕΑΜ» στο Kim & Liu στην Θεσσαλονίκη

Ο δυναμικός Γιαννιώτικος σύλλογος για άλλη μια φορά εξέπληξε με την απόδοση του και στο πρωτάθλημα των μικρών καταφέρνοντας 8 Χρύσα 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο! Αναδείχθηκε 2ος σύλλογος στη διοργάνωση ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού συμμετείχε και στο 1ο Τεχνικό πρωτάθλημα poomsae την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη και με άρτια τεχνική κατάρτιση τα παιδιά του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ κέρδισαν 11 Χρύσα 4 Αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια! !

Σε δηλώσεις του ο κ.Ζηκος δήλωσε:«Ήταν ένα ωραίο πρωτάθλημα-φεστιβαλ για μικρά παιδιά αλλά ακόμα και σε αυτό από δείξαμε ότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο μας ξεκινάει απο την βάση και όλο κληρώνεται στις μεγαλύτερες μας επιτυχίες! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια μας, για το Τεχνικό πρωτάθλημα είχαμε δουλέψει αρκετά και είναι και αυτό ένα ωραίο κομμάτι του αθλήματος μας που πολλοί σύλλογοι δεν δίνουν βάρος, εμείς θέλουμε σφαιρική άποψη του αθλητή και τελειότητα και τα δουλεύουμε όλα! Συνεχίζουμε»

Στο τεχνικό μας 11 Χρυσα 4 αργυρά και 4 χάλκινα! Αναλυτικοτερα:ΧΡΥΣΑ:ΖΕΥΑΡΙΑ: ΠΑΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,…

Posted by A.C Taekwondo Zikos on Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Φοβερή απόδοση και των αθλητών μας στο 1ο Τεχνικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ χθες στη Θεσσαλονίκη με 11 ΧΡΥΣΑ 4 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ!!!

Posted by A.C Taekwondo Zikos on Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Φοβερη απόδοση των αθλητών μας και στο παιδικό πρωτάθλημα KIM & LIU στη Θεσσαλονίκη!!!2ος ΣΥΛΛΟΓΟΣ της διοργάνωσης με 8…

Posted by A.C Taekwondo Zikos on Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015