02/05/2024

Βράβευση για την Αδαμοπούλου Μαρία

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, η Ένωση  Ταεκβοντό Βορείου  Ελλάδος, διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση κοπή πίτας και βράβευση των πρωταθλητών της στο Porto Palace Hotel και ώρα 17:00 μ.μ..

Σ’ αυτή την εκδήλωση που διοργάνωσε  η Ε.ΤΑ.Β.Ε., βράβευσε τους πρωταθλητές-τριες που διακρίθηκαν για το έτος 2014 και  ανήκουν στην Βόρεια Ελλάδα .

Το  νέο προπονητήριο Ταεκβοντό έγινε πραγματικότητα ,ένας χώρος που φιλοξενεί 5 τερέν Ταεκβοντό ,γραφεία φυσικοθεραπευτήριο ,εστιατόριο, μπαρ, κοιτώνες για τους αθλητές –τριες του κλιμακίου της ΕΤΑΒΕ .

Η Καρδιτσιώτησσα πρωταθλήτρια, Αδαμοπούλου Μαρία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και μέλος του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨, μετά από πολλές συμμετοχές σε αγώνες και διακρίσεις  βραβεύτηκε μέσα στους καλύτερους διακριθέντες αθλητές-τριες στην Βόρεια Ελλάδα για το 2014.

Η Αδαμοπούλου Μαρία  μετά από τρεις δυναμικούς αγώνες    κατέκτησε το Ασημένιο  μετάλλιο στα + 68 κιλά στης Νεανίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα  . Κερδίζοντας και τα πολύτιμα  μόρια για την εισαγωγή  στης ανώτατες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ ,μπαίνοντας σε ειδικό πίνακα αθλητών-τριών της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Άλλες διακρίσεις της αθλήτριας είναι:  Χρυσό μετάλλιο στο Sofia Open 2014 , Ασημένιο μετάλλιο στο προκριματικό της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία της .

Με την σωστή  καθοδήγηση του προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βαϊο εδώ και 11 χρόνια οδήγησε την πρωταθλήτρια σε πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό .

Οι γονείς της αθλήτριας , παραβρέθηκαν  στην βράβευση των αθλητών-τριών, στην Θεσσαλονίκη και αυτό είναι τιμή για την πόλη της Καρδίτσας που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά  τον νομό μας .

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και την  παραπάνω αθλήτρια του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που ανέδειξαν επάξια ακόμη μια φορά την πόλη της Καρδίτσας και τον νομό μας στη βράβευση της Ε.ΤΑ.Β.Ε.στην Θεσσαλονίκη