03/05/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Χρυσή η Λυρίτση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Taekwondo Καρδίτσας με αφορμή τη συμμετοχή της Βασιλικής Λυριτσή στο Φεστιβάλ Ταεκβοντό Kim & Liu. 

«Με απόλυτη  επιτυχία διοργανώθηκε  υπό  την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.) , Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)  το 6ο Αγωνιστικό & Τεχνικό Φεστιβάλ Ταεκβοντό Kim e Liu.

Οι αγώνες  διεξήχθησαν την Παρασκευή 11 /Σάββατο 12/Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και με ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ. και τις τρεις ημέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων  Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές -τριες που είναι εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως του ανώτατου ορίου δηλώσεων συμμετοχής εκ μέρους των συλλόγων – μελών της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. , η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. δύναται κατόπιν προσκλήσεως να καλέσει και συλλόγους –μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., που δεν αποτελούν μέλη της ενώσεως της.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας πήρε την πρόσκληση από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε. & επιλέχτηκε  μέσα από ελάχιστα  Σωματεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συμμετείχε  σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό . Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος  συνόδευσε και κόουτσαρε την αθλήτριά του σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση  που έλαβαν  μέρος  1700 αθλητές-τριες .

Το ανερχόμενο ταλέντο του νομού μας και το αστέρι της πόλης μας Λυρίτση Βασιλική κατέκτησε για μια ακόμη χρονιά το χρυσό μετάλλιο στα πούμσε ανάμεσα σε 10 αθλήτριες και με διαφορά βαθμολογίας 5,73 από όλες . Ήταν μια πολύ μεγάλη διάκριση για την ακόμη μια φορά διότι αγωνίστηκε μέσα σε μεγαθήρια συλλόγους που ασχολούνται μόνο με το Τεχνικό πρωτάθλημα των πούμσε και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική αθλήτρια που αγωνίστηκε από όλη την Βόρεια Ελλάδα και την πόλη της Καρδίτσας .

 Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ συγχαίρει την  αθλήτρια για την διάκρισή της τον προπονητή του συλλόγου κ. Κουκουλέτσο Βάιο για την ποιοτική δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια στο ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό  καθώς και τους γονείς των αθλητών-τριών που βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους.»