04/05/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Επιτυχίες στη Βουλγαρία και όχι μόνο

Επιτυχίες σημείωσε σε αγώνες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων & διακρίσεων έκαναν οι αθλητές –τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας μέσα σε ένα 10ημερο με γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  

-Στο 4ο Πανελλήνιο Κύπελλο που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό με συμμετοχή 1473 αθλητές – τριες στις 12-14 Απριλίου 2019 , συμμετείχαν τρεις αθλήτριες και διακρίθηκαν:  Ασημένιο μετάλλιο ΠΑΠΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ  & Χάλκινα Μετάλλια  ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΔΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ .

-Στο 2ο Προκριματικό της ΕΤΑΒΕ στις 19-21 Απριλίου 2019  συμμετείχαν δυο αθλήτριες και διακρίθηκαν  Χρυσό μετάλλιο ΛΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με εκπληκτική εμφάνιση στους αγώνες που έδωσε  & 5η θέση η ΤΖΙΒΡΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

-Στο 6ο SΟFIA OPEN στις 19-21 Απριλίου 2019 διοργάνωσε η Βουλγαρική Ομοσπονδία για 6η χρονιά στο ACICS ARENA συμμετείχαν τέσσερις  αθλητές -τριες και διακριθήκανε: Χρυσό μετάλλιο ΔΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , Ασημένιο μετάλλιο ΠΑΠΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ & Χάλκινα Μετάλλια  ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΚΡΙΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.

-Το G1 SΟFIA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT TAEKWONDO 2019 βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την παγκόσμια ομοσπονδία έγινε ταυτόχρονα στην Σόφια Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων –Νεανίδων & Παίδων –Κορασίδων.

-Η αθλήτρια ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ με πάρα πολύ καλή απόδοση κερδίζοντας την αθλήτρια από το Μοντενέγκρο μπαίνοντας στον ημιτελικό με την Ουκρανέζα αθλήτρια & κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της γράφοντας το όνομά της στο παγκόσμιο πίνακα των διακριθέντων αθλητών -τριών.

Μεγάλα αστέρια και εθνικές ομάδες όπως Μεξικό, Ιορδανία, Αυστραλία ,Ελλάδα κ.α. 55 χώρες  έδωσαν το παρών  εν όψη  προετοιμασίας κάποιων αθλητών -τριών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 15-19 Μαΐου 2109 στο Manchester.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους παραπάνω διακριθέντες για την επιτυχία τους  και για την συμμετοχή τους σε όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα, καθώς και τον προπονητή του συλλόγου κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΪΟ για την προετοιμασία και καθοδήγηση & στήριξη στους αγώνες.»