26/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Νέο χρυσό για Ψαρρό

Ο Ψαρρός σαρώνει τα μετάλλια στο διάβα του

Σε αθλητή κούρσας φόρμουλα ένα στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Ταε Κβο Ντο εξελίσσεται ο αθλητής του συλλόγου Άριστείδης Νικόλαος Ψαρρός αφού  κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο κάνοντας πραγματικά περίπατο στην κατηγορία των παίδων στα – 45 κιλά. με συνοπτικές διαδικασίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θεαγένη:

«Ο αθλητής του συλλόγου μας σε τέσσερα συνεχόμενα παγκόσμια βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα επιπέδου G2 στο President Cup στην Αλβανία στο Ramus στην Βουλγαρία στο Belgian Open στο Βέλγιο και στο Sweden Open στην Σουηδία είναι συνεχώς στο βάθρο των νικητών γράφοντας στο κοντέρ του
δύο χάλκινα και δύο χρυσά μετάλλια.

Όσον άφορα την σημερινή απόδοση του αθλητή μας στον πρώτο του αγώνα συνάντησε τον Βέλγο αθλητή Afagbegee Ferdinand Lawrence και τον κέρδισε με σκόρ 16-8

Ο δεύτερος αγώνας του αθλητή μας έγινε με τον Άγγλο αθλητή Mullholland Eden και τελείωσε στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ με το μπασκετικό σκόρ 58 – 5.

Στον τελικό της κατηγορίας του συνάντησε τον Βέλγο αθλητή Karam Elyas όπου τον νίκησε στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νόκ άουτ με σκόρ 25-2.

Ο αθλητής του συλλόγου μας με τους πόντους που κέρδισε επάξια από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης των αθλητών της κατηγορίας των -45 κιλών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Θεαγένη συγχαίρει τον αθλητή μας Άριστείδη Νικόλαο Ψαρρό και τον προπονητή του συλλόγου μας κ. Γιώργο Τάγκα για την τεράστια επιτυχία τους και τους εύχεται με το ίδιο πάθος να κυνηγούν τους στόχους τους και να μας κάνουν περήφανους».