05/05/2024

Ασημένιος ο Σταύρος Κουκουλέτσος στο Open International Tournament Taekwondo στις Βρυξέλλες

Η Βελγική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε με επιτυχία το Open International Tournament Taekwondo 2014 στης Βρυξέλλες το Σάββατο και Κυριακή 6-7 Δεκεμβρίου 2014 .Οι αγώνες διεξήχθησαν στο στάδιο Palais Dumidi Zuidpaleis και με ώρα έναρξης των αγώνων και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που διεξαχθήκανε ήταν Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 700 αθλητές-τριες από 15 χώρες της Ευρώπης .

Ο αθλητής Κουκουλέτσος Σταύρος του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitnessexperience and Spa Evexia συμμετείχε στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στης Βρυξέλλες και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγ. -63 κιλά στους Εφήβους μετά από τρεις συναρπαστικούς αγώνες . Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε τον αθλητή του σε ακόμη ένα διεθνές τουρνουά καθώς και άλλους δυο αθλητές από τον Σύλλογο των Ιωαννίνων και με την σωστή καθοδήγηση του Καρδιτσιώτη προπονητή κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο η Τσιώλα Πηνελόπη στα -55 Κορασίδων & Χάλκινο μετάλλιο ο Σίνδρος Δημοσθένης στα -49 Παίδων .

koukouletsos

Η αγωνιστική προετοιμασία του αθλητή άρχισε από το καλοκαίρι τον Ιούλιο 2014 στην Κορέα ένα μήνα προετοιμασίας και ξεκίνησε να συμμετάσχει στα διεθνή πρωταθλήματα τον Σεπτέμβριο στην Βαρσοβία , Οκτώβριο στο Βελιγράδι, Νοέμβριο 2014 Ζάγκρεμπ, Προκριματικό Θεσσαλονίκης & στην Σόφια που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του , η εμπειρία του και η καλή του προετοιμασία που έχει κάνει προσπάθησε για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βρυξέλλες κατακτώντας την δεύτερη θέση και η αγωνιστική χρονιά 2014 έκλεισε με επιτυχία.

Στόχος τώρα το 2015 είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη και παγκοσμίως με σκοπό την συγκομιδή βαθμών της W.T.F. συμμετέχοντας σε όλα τα βαθμολογημένα G1 πρωταθλήματα ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο ,Φεβρουάριο Γερμανία & Κατάρ , Νουμπαϊ & Ισπανία, με όνειρο την Ολυμπιάδα το 2016 .

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας για την επιτυχία τους εκπροσώπησαν επάξια για μια ακόμη φορά ανεβαίνοντας στο βάθρο εκπροσωπώντας την πόλη της Καρδίτσας και τον νομό μας στο Open International TournamentTaekwondo 2014 στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο .