28/03/2024

Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας: Έξι μετάλλια στο Διεθνές Πρωτάθλημα Greece Open G1

Με έξι μετάλλια επέστρεψε στην Λάρισα ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ από την Χαλκίδα, όπου έγινε διεθνές τουρνουά Taekwondo.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ αναφορικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει: «Με 9 αθλητές συμμετείχε ο Δίας Λάρισας στο GREECE OPEN G1 που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές από 31 χώρες, μεταξύ των οποίων Ιαπωνία, Αυστραλία, Βιετνάμ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ο σύλλογος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια, δυο ασημένια και δυο χάλκινα μετάλλια, ενώ άλλοι τρεις αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Αναλυτικότερα, τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Βακάλη Ελένη και Πράπας Ιωάννης, ο οποίος αποτελεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέλος της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το 2020 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν, η Φράγγου Ευθαλία και η Καλτέκη Φαίδρα, όπου και οι δυο έχασαν στον τελικό της κατηγορίας τους, στο χρυσό πόντο μετά από δυνατούς τελικούς με συνεχόμενες ανατροπές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Πετράκου Χριστίνα και η Παπακυπριανού Νεφέλη, όπου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά παρέμειναν στη 3η θέση.

Τέλος, οι Αρβυθάς Παναγιώτης, Τσακίρη Παναγιώτα και Μπαντραλέξης Αντώνιος, ηττήθηκαν πριν τα μετάλλια, δείχνοντας αγωνιστικότητα και προσπαθώντας να πλασαριστούν στα μετάλλια της κατηγορίας τους, αξίζει να σημειωθεί ότι από τους αθλητές που ηττήθηκαν, κατέκτησαν τα μετάλλια στη κατηγορία τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους και τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο για τα αποτελέσματα της ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο για την Παγκόσμια κατάταξη των αθλητών, αλλά και για την εθνική ομάδα του 2020«.