18/05/2024

Άφησε υποσχέσεις ο «Α.Γ.Α Ευκλέας Λευκάδας» στο Open Championship!

Στο Open Championship συμμετείχε με επιτυχία ο σύλλογος «Α.Γ.Α. Taekwondo Ευκλέας» από τη Γλυφάδα. Το Δ.Σ. της σχολής απέστειλε επίσημο mail και φωτογραφικό υλικό από την παρουσία των τεσσάρων αθλητών που συμμετείχαν στο event:

Έχεις σχολή πολεμικών τεχνών; ΠΑΤΑ ΕΔΩ σε ενδιαφέρει

«Η Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας σας ανακοινώνει ότι τέσσερις (4) αθλητές μας συμμετείχαν κάτω από τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Καραγεώργου Ιωάννη στο OpenChampionship Zeus στο Περιστέρι όπου αποδίδοντας καλό Taekwon-Do είχαν και τις ανάλογες διακρίσεις.

Στο σύνολο τους οι αθλητές μας κατέκτησαν 1 χρυσό μετάλλιο από τον Τσούτση Νεκτάριο, 1 ασημένιο μετάλλιο από την Ρία Τσανάκα και 3 Χάλκινα μετάλλια ( 2 ο Τσούτσης Άγγελος και 1 η Ρία Τσανάκα ) και πολύ καλή συμμετοχή του Ροντογιάννη Γεώργιου με καλή απόδοση και μαχητικότητα..

Ο σύλλογος μας συμμετείχε ως μια ομάδα με τον Ευκλέα Πρέβεζας, Βόνιτσας και Μοναστηρακίου φτιάχνομας με αυτόν τον τρόπο μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές καθώς και στον αρχηγό της αποστολής master Σολδάτο Άγγελο

Επόμενος σταθμός για είναι το ανοιχτό Πανευρωπαϊκό στην Λευκάδα όπου ετοιμαζόμαστε για να έχουμε επιτυχία και στην διοργάνωση…»