13/11/2025

Μάζεψαν οι εμπειρίες τα “μωρά” του Αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντο Καρδίτσας

Στο 3ο  Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨ στον Αμπελώνα Λάρισας  συμμετείχε  ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό  Καρδίτσας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 .Αναλυτικά το δελτίο:


Οι αγώνες θα διεξήχθησαν  στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα  και  με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί. Η προαγωνιστική ομάδα συμμετείχε με 50  αθλητές-τριες όπου   έκαναν άρτια  εμφάνιση και παρουσίαση σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κουκουλέτσου Βάϊου  στο πρωτάθλημα και έβαλαν  θεμέλια και βάσεις για το μέλλον.

Ο σκοπός και στόχος  της δραστηριότητας αυτής είναι ότι οι μικροί  αθλητές-τριες  να αποκομίσουν  αγωνιστικές εμπειρίες  και έζησαν από κοντή  την γιορτή του 3ο Baby cup  στον Αμπελώνα Λάρισας .

Oι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν ηλικίας 2004 έως 2011 και κάθε ηλικία  αγωνίστηκε  ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης. Η ομάδα αναχώρησε για τον Αμπελώνα την Κυριακή το πρωί   μαζί με την συνοδεία των   γονέων για να δουν και να είναι κοντά στις  πρώτες αγωνιστικές τους εμπειρίες .

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές  Μαλαγράκη Αικατερίνη  , Χαντζιάρα Ευτυχία & Τζιώτα Μαρία   συνόδευσαν    και  βοήθησαν τους μικρούς σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού  συμμετείχαν  30 σωματεία και πάνω από 600 αθλητές-τριες περίπου .

Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ συγχαίρει  όλους τους μικρούς αθλητές –τριες για την τέλεια παρουσία τους και την  συμμετοχή τους στο 3ο  Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨”.