04/10/2023

Ευκλέας Λευκάδας: Δυναμικές εμφανίσεις στην Ιταλία

Ο Ευκλέας Λευκάδας με ανακοίνωσή του έκανε ανασκόπηση σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου στην Ιταλία.


Αναλυτικά: «Με μια πολύ μεγάλη ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 4 προπονητές, 14 διαιτητές και 40 αθλητές και συνολικό απολογισμό 62 μετάλλια συμμετείχε ο ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο ανοιχτό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Λέτσε Ιταλίας την 17/03/2019.

Ο σύλλογος μας είχε τρομερή απόδοση σε ένα πολύ καλό τεστ πριν το επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβονντο στο Κορκ Ιρλανδίας τον Ιούλιο. Συνολικά οι αθλητές μας κατέκτησαν υπό την καθοδήγηση του ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και του ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα τις μάχες, τα ατομικά τουλ και τα ομαδικά τουλ 5 χρυσά , 3 ασημένια και 7 χάλκινα με 6 συμμετέχοντες.

Αναλυτικα:

– ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ ΜΑΧΕΣ & 1 ΧΡΥΣΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛ.
– ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1 ΧΡΥΣΟ ΜΑΧΕΣ & 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΛ.
– ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1 ΧΡΥΣΟ ΜΑΧΕΣ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛ Κ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΛ.
– ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 1 ΧΡΥΣΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΛ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΥΛ
– ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΑΧΕΣ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛ.
– ΜΑΛΑΚΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ & 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΑΧΕΣ.
– ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΑΧΕΣ.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές της ελληνικής αποστολής για την προσπάθεια τους και τις διακρίσεις που καταφέρανε με συνολικό απολογισμό 23 χρυσά, 18 ασημένια 21 χάλκινα καθώς και στους διαιτητές και στους υπόλοιπους προπονητές.

Ευχαριστούμε θερμά το διοργανωτή σύλλογο στην Ιταλία και το μάστερ Μαρτέλα για την φιλοξενία και τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος που μέσω αυτού όλοι οι αθέλητες βγήκαν κερδισμένοι«.