25/07/2024

Άθλος Κιλκίς: Εξαιρετικές οι εξετάσεις ζωνών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άθλος Κιλκίς αναφορικά με τις εξετάσεις ζωνών που πραγματοποιήθηκαν από τους μαθητές της σχολής στο στιλ του Tae Kwon Do.

Αναλυτικά: «Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 07/06/2024 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos, 21ης Ιουνίου 43.

Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αρμόδιας αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ για το Tea kwon do , ΠΟΚ για το kick boxing , ΠΟΜ για το Muay Thai.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και η γνώση της ανάλογης ύλης. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ζώνη που επιδιώξαν να παραλάβουν. Αποτελούνταν από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι τα 6 χρόνια με συνεχή άσκηση .
Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Πρόεδρος Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδιά.

Ευχαρίστησαν τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών».