24/05/2024

Νεύτων-Newton Sports & Culture Center

👊 Tae Kwon Do / Γυμναστική
Διεύθυνση: 1. Αγγελίδου 19,Παλαιό Φάληρο - 2. Ζαχαρίτσα 49,Κουκάκι (Αθήνα)
Τηλ.: 2118 000 474 - 2155 509 747
Κιν.: 6942 986 264

Η σχολή Νεύτων -αθλητικό πολιτιστικό κέντρο- ιδρύθηκε το 2012 στο Παλαιό Φάληρο αναπτύσσοντας αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.

Από τον Ιούνιο του 2014 βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας στο Κουκάκι – Φιξ.

Τα προγράμματα γίνονται κάτω από την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών, καλλιτεχνών, καταρτισμένων προπονητών, πρωταθλητών Ελλάδος.

Στο άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον των σχολών μας, όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ ένα υγιές σώμα.

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.Χ.Ε..) και κέντρο χορού από την Αγγλική ομοσπονδία χορού & το I.D.T.A.

Για νήπια, παιδιά και εφήβους η αθλητική δραστηριότητα εκδηλώνεται στα αθλήματα Taekwondo W.T.F., Αθλητικός Χορός, Ρυθμική Γυμναστική.

Για τους ενήλικες στα τμήματα χορού Lindyhop – Rock&Roll (www.jumpnjive.gr), Αυτοάμυνας και Functional Training.