24/04/2024

Αφιερωμένο στη μνήμη του Θάνου Γκιτέρσου το I.F.C.O. 2017 – PART II

Στη μνήμη του αδικοχαμένου προπονητή kickboxing Θάνου Γκιτέρσου θα είναι αφιερωμένο το International Fight Club Open 2017-Part II.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O αγαπημένος φίλος και μαθητής του Γιάννη Θεοφάνους, με τον οποίο υπήρξαν στενοί συνεργάτες, αθλητικά αλλά και διοργανωτικά από το 2010, άφησε το στίγμα του στο χώρο των πολεμικών τεχνών.

Υπήρξε μέλος της επαγγελματικής ομάδας του Fight Club Galatsi αλλά και του δικτύου Theofanous Elite Team, ιδρυτής της σχολής Mirmidon Fighters και διοργανωτής των «Born to be Fighter» και «Mirmidonia».

Μέσα από το ταλέντο του ως αθλητής και δάσκαλος, αλλά ακόμη περισσότερο, με τον άριστο χαρακτήρα του κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό στο χώρο των πολεμικών τεχνών. 

«Θα είναι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα ήταν να τον τιμήσουμε μέσα από το International Fight Club Open 2017-Part II», δήλωσε ο προπονητής του, Ιωάννης Θεοφάνους, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια της οικογένειάς του για τη συνέχιση της λειτουργίας της σχολής του.»