18/05/2024

Πολλές συμμετοχές και θέαμα στο Πανελλήνιο της International Muay Boran Academy Hellas!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του έτους 2016 της International Muay Boran Academy Hellas, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα 11, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι συμμετοχές των αθλητών, έφτασαν τους 65 σε αριθμό και οι αγώνες σε επίπεδο ήταν κατά πολύ ανώτεροι από το προηγούμενο πρωτάθλημα όπως και άριστη ήταν η συνεργασία της οργανωτικής ομάδας με τους προπονητές.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές διαγωνίστηκαν σε Wai Khruu Ram Muay, Mae Mai, Look Mai, Muay Kard Chiek καθώς και σε επιδείξεις Ζευγαριών στην Πολεμική Τέχνη του Muay Boran της IMBA. To πρωτάθλημα παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 180 άτομα και κυρίως οι γονείς των μικρών αθλητών.

Το κλίμα μεταξύ των προπονητών ήταν φιλικό δίνοντας την αίσθηση μιας μεγάλης οικογένειας, διαμορφώνοντας αθλητική αντίληψη και συμπεριφορά στους αθλητές, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση στο κοινό και κυρίως στους γονείς, ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ένα υγιές περιβάλλον, δικαιώνοντας έτσι την προσπάθεια της IMBA Hellas, να κρατήσει σε συγκεκριμένο αριθμό τους συλλόγους, να καθοδηγήσει τους προπονητές σε διαφορετική με την έως τώρα επικρατούσα αντίληψη και λογική καθώς και να επενδύσει στο μέλλον για την ανάπτυξη της πολεμικής τέχνης του Muay Boran, στηριζόμενη από νέους προπονητές με νέες ιδέες και συμπεριφορές.

Τέλος η IMBA Hellas θέλει να ευχαριστήσει τους Συλλόγους και τους προπονητές που έλαβαν μέρος και καλλιεργούν την πολεμική τέχνη του Muay Boran της ΙΜΒΑ καθώς και τους διαιτητές, κριτές, την γραμματεία και όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.