07/05/2024

Τετράδα του Thai με πρωτοκλασάτους και πολύ ξύλο

Η κατηγορία των 70 κιλών έχει μία σπουδαία τετράδα στο Muay Thai και οι επιλογές σε σχέση με παλαιότερα είναι πολύ περισσότερες. Μία τετράδα δυνατή θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι Μπούκης, Κουκουφίκης, Ουσμάν και Βασιλειάδης ενώ πολύ καλή λύση είναι και ο Καλλιστής. Πάμε να δούμε τον καθένα ξεχωριστά.

Γιάννης Μπούκης

Ίσως το πρώτο όνομα στην κατηγορία βάσει της πορείας του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ψυχαγωγικός παίκτης, βγαίνει από το ρινγκ σχεδόν ανέγγιχτος και έχει ένα στυλ ιδιαίτερο που τον κάνει να ξεχωρίζει από την μάζα. Παλμαρέ γεμάτο νίκες και θα πρέπει να παίξει με τους καλύτερους για να μην υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης.

Θανάσης Κουκουφίκης

Η δουλειά που κάνει δεν περνάει απαρατήρητη και στις συζητήσεις με τους συναδέλφους αναφέρουμε πάντα το όνομα του ως την πιο αξιόπιστη λύση να σταματήσει τον Γιάννη Μπούκη. Είναι σκληρός, χαμηλών τόνων, δουλεύει πολύ και τα άλματα προόδου τα βλέπουμε σε κάθε αγώνα που γίνεται και καλύτερος. Αντέχει την τετράδα και είναι μία δυνατή επιλογή μας.

Ουσμάν Μοχαμαντ

Πολυσύνθετος ο αθλητής του Χασάν Χατζή έχει τις καλές και τις κακές στιγμές του. Το σίγουρο είναι πως είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και θα μπορούσε να πάρει μία τέτοια τετράδα διότι έχει πολλούς αγώνες στο βιογραφικό του κι αν δεν είχει τραυματισμούς και ατυχίες θα είχε κάνει σπουδαία πράγματα.

Αλέξανδρος Βασιλειάδης

Δεν τον ξεχνάμε διότι σε εκείνον είδαμε στοιχεία που δεν έχουμε δει σε άλλους αθλητές. Κι αυτός ιδιαίτερος παίκτης, θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το αίμα του πίσω από τον Γιάννη Μπούκη, αλλά και να καθαρίσει μία τέτοιου τύπου τετράδα, διότι θα κλείσει στόματα. Έχει την δυνατότητα να το κάνει, είναι έμπειρος, καλός παίκτης και προφανώς περιμένει την  κατάλληλη στιγμή να το κάνει.

Mανώλης Καλλιστής

Σε όσα ματς τον έχω δει είναι εξαιρετικός. Στα συν του πως πλέον βρίσκεται και προπονείται στην Αθήνα όπου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες δίπλα στον Παύλο Καπώνη. Έχει παίξει εκτός Ελλάδος ετοιμάζεται για νέο αγώνα υψηλού επιπέδου κι αν κάποιος από τους παραπάνω δεν θελήσει να μπει σε ένα τέτοιο τουρνουά, τον θεωρώ ιδανική περίπτωση.