29/04/2024

Τέο Γιαννόπουλος: Δεν μετράω σαν ήττα τον αγώνα με τον Βασιλειάδη

Μόνο θετικά αποκόμισε από την αναμέτρηση του με τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη, ο Τέο Γιαννόπουλος που μίλησε στο Fightsports.gr για την ερχόμενη μάχη του με τον Kyle Helleur στο Xplosion της Κέρκυρας. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Προέρχεσαι από μία ήττα.  Τι θα κάνεις στον ερχόμενο αγώνα σου για να ρεφάρεις κι αν σε πεισμώνει περισσότερο η ήττα από τον Βασιλειάδη;

«Δεν βλέπω σαν ήττα τον αγώνα με τον Αλέξανδρο. Έπαιξα πέντε γύρους με έναν αθλητή που ήταν τρεις κατηγορίες πάνω και πάλι έχασα με απόφαση. Δεν θέλω να μειώσω όμως την νίκη του Αλέξανδρου. Ήταν διασκεδαστικός αγώνας. Ήταν μία πρόκληση για μένα, κάτι το οποίο ψάχνω συνέχεια. Ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε μία ρεβάνς αν τα βρίσκαμε στα κιλά».

Προτιμάς να παίζεις με ξένους αντιπάλους που ίσως να είναι καλύτεροι ίσως και χειρότεροι, ή προτιμάς να αγωνίζεσαι με Έλληνες ξεκαθαρίζοντας την κατηγορία σου;

« Προτιμάω να παίζω με Έλληνες. Υπάρχει πιο καλό κλίμα και στην εξέδρα. Το κοινό ξέρει και τους δύο αθλητές και έχει ενδιαφέρον για το ποιος θα αναδειχτεί νικητής».

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στα κιλά σου. Σκέφτεσαι να ανέβεις κατηγορία;

«Όντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ειδικά στο στυλ μου. Στην Αυστραλία έπαιζα στα 63 κιλά, αλλά ανέβηκα για να βρω αντιπάλους εδώ. Δεν θα αλλάξω κατηγορία αλλά μπορεί να αλλάξω στυλ»

Είπες σε άλλο σάιτ πως θεωρείς τον εαυτό σου έμπειρο σε επαγγελματικούς αγώνες εν αντιθέσει με άλλους Έλληνες αθλητές όπως ο Βασιλειάδης. Μετά την αναμέτρηση με τον Βασιλειάδη αναθεώρησες;

« Έχω πρότυπο πολλούς Έλληνες μαχητές. Ένα από κίνητρα για να παίζω είναι λόγω του Ζαμπίδη του Σταν  Λογγινίδη. Αν αγωνιζόμουν τρεις κατηγορίες κάτω, με αθλητή στην Αυστραλία θα έφευγα απ΄το ρινγκ χωρίς κεφάλι! Οπότε εμμένω στην αρχική μου άποψη».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Κέρκυρας για την μάχη σου στο Xplosion.

«Θα γίνει χαμός στην Κέρκυρα. Είναι μεγάλο το κίνητρο, ο παγκόσμιος τίτλος. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που θα παίξω για μία τέτοια ζώνη. Ξέρω πως αν κερδίσω  θα μπω στις λίστες του Muay Thai παγκοσμίως . Eίμαι έτοιμος να δώσω και την τελευταία μου πνοή για την ζώνη και νομίζω ότι και ο αντίπαλος θα κάνει το ίδιο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Sam Moυζακίτη για την ευκαιρία. Το Diamond Camp για την στήριξη. Επίσης τον Καπώνη τον Σαλατά και τον Κουκοφίκη για το κοουτσάρισμα».