05/05/2024

Σεμινάριο Muay Thai σε γυναίκες στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν

Ανακοίνωση Champions Club Muay Thai Avramidou Maria

Εδώ γράφουμε ιστορία!!!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιράν, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη 4ωρο σεμινάριο μουιτάι, αφιερωμένο σε βασικές και προχωρημένες τεχνικές, προπονητική και διαιτησία, σε γυναίκες στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παχουγιούτ, WPF. Το σεμινάριο έλαβε χώρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου από τις 9.00 – 1.00μ.μ. στο Olympic Sport Complex στην Τεχεράνη και μετά από αυτό ακολούθησε εξεταστική για προαγωγή επιπέδων στο μουιτάι.

Καλεσμένη και υπεύθυνη της εξεταστικής επιτροπής ήταν η 6 φορές παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αβραμίδου Μαρία, 13ο khan, ενώ η πρόσκληση για το σεμινάριο έγινε από την ίδια την Ολυμπιακή Επιτροπή του Ιράν. Στο σεμινάριο συμμετείχαν περίπου 30 γυναίκες, πραγματικές μαχήτριες, οι οποίες το απόλαυσαν, όπως άλλωστε και η υποφαινόμενη. Φυσικά καθώς επικρατεί θρησκευτικός νόμος, κανένας άντρας δεν παρακολούθησε το σεμινάριο, όπως επίσης και δεν επιτράπηκε να βιντεοσκοπηθεί μέρος του ή ακόμα και να φωτογραφηθούμε κατά τη διάρκειά του, καθώς οι συμμετέχουσες δεν φορούσαν μαντήλα και είχαν ακάλυπτα τα άκρα τους.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου και των εξετάσεων και αφού ντυθήκαμε κατάλληλα μας δόθηκε η άδεια να φωτογραφηθούμε. Απίστευτη εμπειρία και μοναδικό συναίσθημα αποδοχής και αγάπης. Φυσικά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Στο τέλος υπέγραψα με ευχές και ευχαριστίες τις αφίσες τις διοργάνωσης.