19/04/2024

Παντελής Σαμπροβαλάκης: Υπέγραψε συμβόλαιο με το Muay Thai Grand Prix

Συμβόλαιο στον ανερχόμενο Σαμπροβαλάκη που έχει κάνει σημαντική πορεία στο Grand Prix και επιβραβεύεται

H πρόσφατη νίκη του Παντελή Σαμπροβαλάκη επί του Ρόλαντ Χότζα επισφράγισε την μονιμότητα του νεαρού fighter στο Muay Thai Grand Prix.

Ο Παύλος Καπώνης μέσω του promotion ανακοίνωσε την υπογραφή του Σαμπροβαλάκη που θα είναι πλέον μέλος ενός εκ των κορυφαίων event της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς πιθανότατα να υπογράψουν και άλλοι εγχώριοι μαχητές συμβόλαια. Τον πρώτο λόγο έχουν οι αθλητές που έχουν κατακτήσει διεθνείς ζώνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το συμβόλαιο υπεγράφη, το ελληνικό Διαμάντι είναι πλέον ένα επίσημο μέλος της οικογένειας του MTGP. Ο εικοσάχρονος μαχητής Παντελής Σαμπροβαλάκης είναι το νεότερο επίσημο μέλος του promotion MTGP.

O νεαρός αθλητής του Diamond Camp έχει ένα φανταστικό ρεκόρ αγώνων και επίσημα είναι ο κάτοχος της National αλλά και της Intercontinental ζώνης του MTGP.

Αγωνίζεται στο στυλ του Μuay Thai αλλά και του K1 και οι τεχνικές του αλλά και οι ταχύτητα του πρόκειται να προσφέρουν μοναδικό show και συγκινήσεις στο παγκόσμιο κοινό. Παντελή καλωσόρισες».