23/04/2024

Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai: Διασυλλογικοί Αγώνες Muaythai στις 16 Απριλίου

To Σάββατο 16 Απριλίου 2022 το Αθλητικό Σωματείο ‘ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ’ διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες Muaythai υπό την αιγίδα της Π.Ο.Μ.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai για τους διασυλλογικούς αγώνες που θα λάβουν μέρος στις 16 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Στρέφη στην Αθήνα. Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του Muaythai,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, στις 10:00 π.μ., το Αθλητικό Σωματείο ‘ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ’ διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες Muaythai  “FIGHT WITH RESPECT” υπό την αιγίδα της Π.Ο.Μ. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι το Κλειστό Γήπεδο Στρέφη, Πουλχερίας 11, Τ.Κ. 11473, Αθήνα (Λόφος Στρέφη).

Πατήστε εδώ για το χάρτη της περιοχής.

Η διοργάνωση θα αφορά αγώνες A,Β,Γ κλάσης (U23 και 18-40, ανήλικων) αλλά και Novice οποιασδήποτε ηλικίας. (χωρίς αποτέλεσμα). Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα σύμφωνα με τους κανόνες (Πατήστε εδώ για τους κανόνες) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Muaythai (IFMA) (Πατήστε εδώ για την προκήρυξη).

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα συγκεντρώσουν βαθμούς προκειμένου να επιλεγούν για την Εθνική Ομάδα. Τα Σωματεία που θα συμμετέχουν θα μπορούν να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα για τα ενεργά Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας, όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της Π.Ο.Μ. Τα σωματεία που επιθυμούν να δηλώσουν τους αθλητές τους θα πρέπει να γνωστοποιήσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, πατήστε εδώ για την ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-FIGHT-WITH-RESPECT-4 και εδώ για την Υπεύθυνη Δήλωση, το αργότερο μέχρι και την 12η Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., στέλνοντας τη δήλωση συμμετοχής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: eliaslab@yahoo.com.

Πληροφορίες καθημερινά 09:00 – 15:00 και 17:00 – 22:00 στο 6980563688

email : eliaslab@yahoo.com

Είσοδος θεατών 5€

Καλή προετοιμασία σε όλους!»