18/05/2024

Νίκος Παραθυράκης:Μεγάλο κίνητρο η τετράδα

Στην διοργάνωση Superleague Muay Thai συμμετέχει ο Νίκος Παραθυράκης στην κατηγορία των -76 κιλών όπου θα βρει απέναντι του, έναν εκ των Ζαφείρη, Γιάννου και Μαρκουλιά. Ο ίδιος μίλησε στο Fightsports.gr για τους στόχους και την προετοιμασία του. Αναλυτικά:

Πως είσαι αγωνιστικά,πως πηγε η προετοιμασια σου;

«Αγωνιστικά είμαι πολυ καλα με αρκετούς αγώνες στο ενεργητικό μου.Η προετoιμασια μου πηγαίνει καλα με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, υπό την επίβλεψη του δασκάλου μου Στεφάνου Αποστολακη».

Το ότι είναι τετράδα πόσο δύσκολη κάνει την προσπάθεια σου να προετοιμαστείς;
«Το ότι είναι τετράδα μου δίνει ενα κίνητρο παραπάνω για την σκληρή μου προπόνηση,τώρα όσον αφορά την προετοιμασία μου όπως ανέφερα και στην προηγούμενη ερώτησή, βασίζομαι στην πολύ καλή μου φυσική κατάσταση και στο ότι καθημερινά κάνω σκληρή προπόνηση,δεν πιστεύω να υπάρχει αθλητής που να κάνει τόσο σκληρά και εντατικά προπόνηση.

Ποιος θεωρείς ότι είναι το φαβορί της τετράδας σου;

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτή την τετράδα γιατί σε έναν αγώνα Muai Thai ολα είναι πιθανά και μπορούν να συμβούν και ειδικά σε μια τετράδα σαν αυτή».

Είναι έξτρα κίνητρο ότι μετά ο νικητής θα παίξει στο Ευρωπαϊκό;

«Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο εφόσον το όνειρο κάθε αθλητή είναι να παίξει στο εξωτερικό».

Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος στους αγώνες;

«Στον κόσμο δεν μπορώ να υποσχεθω κάτι σίγουρο για να μην είμαι μετριόφρων,το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση αυτή της ζώνης».