20/04/2024

Νέα σεμινάρια από την HKMBA

Η HKMBA ξεκινάει κύκλο σεμιναρίων Muay Thai-Muay Boran ανά την Ελλάδα υπό την αιγίδα των παγκόσμιων ομοσπονδιών KMA-WMBF-WMO,με πρώτο σταθμό την Κεφαλλονιά.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Θα ακολουθήσουν σεμινάρια στις πόλεις Καλαμάτα,Πύργο,Ρόδο,Κάλυμνο,Ιωάννινα,Βόνιτσα και άλλες.Τα σεμινάρια αφορούν την εκπαίδευση στο αγωνιστικό Muay Thai και στο παραδοσιακό κομμάτι της τέχνης Muay Boran κάτω από την παγκόσμια ομοσπονδία. 

Oι επικεφαλής των σεμιναρίων θα είναι οι Πλιάκος Θεόδωρος,Κατής Μαρίνος,Πλιάκος Αρίστος σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές Πλιάκο Γιώργο,Μεταξά Μπάμπη,Καβουρμά Νικόλαο,Καλαντζή Βασίλη,Φωτόπουλο Διονύση,Πανταζή Κώστα,Γιουντέρη Νικη,Κανδύλη Δημήτρη,Μπάμπη Χάρμπα κ.α. και τους παγκοσμίου φήμης αθλητές Βασιλειάδη Αλέξανδρο,Τσίγκο Γιάννη και Γιανσικλίδη Σταύρο.

Παράλληλα με τα σεμινάρια θα διεξάγονται εξετάσεις πτυχίων κάτω από την KMA (Muay Thai-Boran education) με τα αυστηρότερα στάνταρντ που ορίζει η παγκόσμια ομοσπονδία!Οποιοσδήποτε σύλλογος και αθλητής επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει στο: Hellenickmba@gmail.com».