05/05/2024

Μπούκης – Βασιλειάδης: Ρεβάνς όταν φορμαριστούν και οι δύο!

Ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης και ο Γιάννης Μπούκης έπαιξαν ένα φοβερό παιχνίδι χθες το βράδυ στο Super League Muay Thai, αλλά η κορυφή στην κατηγορία δεν έχει κριθεί ακόμα! Ο Μπούκης έδειξε πιο συγκεντρωμένος έκανε αυτά που έπρεπε και κέρδισε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσε να εμφανιστεί μπροστά του εν Ελλάδι αυτή τη στιγμή…

Στην αντίπερα όχθη ο Βασιλειάδης για αρκετό καιρό αποτελούσε σταθερή αξία όσον αφορά τις εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματά του. Χθες, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο μαχητής της Pliakos Team μετά τη θητεία του μπήκε αμέσως στα δύσκολα, έστω κι αν μέσα στο διάστημα που βρισκόταν στο στράτευμα είχε καταφέρει να διατηρηθεί.

Ο αγώνας είναι αγώνας και σίγουρα ο Βασιλειάδης χρειαζόταν πιο πολύ… τριβή για να μπει και να παίξει με τον Μπούκη που παίζει… κόκκινα με νίκες και νοκ – άουτ όλο αυτό το διάστημα! Πάντως, παρότι αναγνωρίζουμε την σούπερ προσπάθεια του Μπούκη, χθες ο αντίπαλος του ήταν άτυχος κιόλας.

Απ’ότι καταλάβαμε ο ώμος του Βασιλειάδη βγήκε εις διπλούν γεγονός που 100% τον αποσυντόνισε, αλλά δεν έπαψε να μάχεται μέχρι τέλους. Όπως και για τον Μπούκη σας αποκαλύπτουμε ότι έπαιζε με πρόβλημα στα πλευρά και του χορηγήθηκε αγωγή για να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, άσχετο που ο ίδιος ξεπέρασε τον εαυτό του πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη.

Και επειδή ήδη μιλούν για ρεβάνς άποψή μας είναι πως οι δύο μαχητές δεν πρέπει να βιαστούν να παίξουν! Ο μεν Μπούκης οφείλει ένα relax στην ψυχή και το σώμα του και ο δε Βασιλειάδης να θεραπεύσει τον ώμο του να βάλει ένα «εύκολο» παιχνίδι κι όταν… χτυπήσει «κόκκινο» να παίξει ξανά με τον μεγάλο πλέον αντίπαλό του. Μία νέα μάχη με φόντο την κορυφή…