29/04/2024

Μουζακίτης Γιώργος: «Ένας διαφορετικός G-Man στο XPLOSION 2014!»

Για τον διεθνή τίτλο Junior Pro/Am XFS World Title θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μουζακίτης στο XPLOSION της Κέρκυρας στις 28 Ιουνίου ενάντια στον Ταϊλανδό Notty Dodds. Δείτε τι δήλωσε στο fightsports.gr για την  μεγάλη μάχη του:

1) Γιώργο δεύτερος αγώνας τίτλου μετά το περυσινό XPLOSION, πως πήγε η προετοιμασία και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

Για άλλη μια φορά έχω κάνει μια καλή προετοιμασία με τoν πατέρα μου και ήμαστε έτοιμοι να νικήσουμε!

2) Παίζεις με τον Notty Dodds για τη ζώνη, πως τον βλέπεις τον αντίπαλο σου και που πιστεύεις ότι έχεις πλεονέκτημα εσύ;

Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα που παίζω για δεύτερη φορά για παγκόσμια ζώνη! Έχω μελετήσει τον αντίπαλο μου καλά και έχω δουλέψει πολύ την πυγμαχία μου και αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μένα στον αγώνα!

3) Το Muay Thai στην Ελλάδα δεν προβάλλεται τόσο πολύ όσο το Kick και η πυγμαχία, ειδικά στις λεγόμενες μεγάλες διοργανώσεις, που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Πιστεύω γιατί παλιά υπήρχαν πολλές ομοσπονδίες Muay Thai τώρα όμως που έχουμε ενωθεί όλοι μαζί στην πανελλήνια ομοσπονδία Muay Thai θα βλέπετε πιο πολύ το άθλημα στης μεγάλες διοργάνωσης!

4) Τι να περιμένει από εσένα ο κόσμος στο XPLOSION;

Να περιμένει ένα διαφορετικό Μουζακίτη από ότι βλέπουν συχνά!

Θέλω να ευχαριστήσω των kru Sam που είναι συνέχεια δίπλα μου σε κάθε βήμα που κάνουμε των χορηγό μου Barber john τους φίλους μου που με υποστηρίζουν και συναθλητές μου και ελπίζω να είναι έτοιμος ο Ταϊλανδός γιατί άμα δεν είναι θα περάσει μια δύσκολη βραδιά!