18/05/2024

Με επιτυχία το διασυλλογικό στο Α.Σ Champions Club

Ανακοίνωση Champions Club Muay Thai Avramidou Maria

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μουιτάι, στην έδρα του Α.Σ. Champions Club, στην Ψαρρών 63-65 στον Κορυδαλλό.

Οι αγώνες άνηκαν στα στυλ του μουιτάι, Κ1 και kick boxing. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν διακρίθηκαν για το υψηλό αγωνιστικό τους ήθος και την μαχητικότητά τους. Έμπειροι αθλητές χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φίλους που παρακολούθησαν τους αγώνες, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πήραν το βάπτισμα του πυρός. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι αθλητές Χριστοδούλου Στράτος και Μπούκης Γιάννης παρουσίασαν ένα sparring επίδειξης παραδίδοντας μαθήματα μουιτάι.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα, εγώ προσωπικά, να ευχαριστήσω αυτούς τους δύο αθλητές που οι διακρίσεις και οι κατακτήσεις που έχουν πετύχει στα διεθνή ρινγκ είναι αξιοζήλευτες και μοναδικές, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνουν να έχουν τεθεί υπό την προπονητική μου καθοδήγηση αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Αξιόλογη ήταν επίσης και η παρουσία του αθλητή μου Δρογγίτη Διονύση, ο οποίος απέδωσε εξαιρετικά βάζοντας βάσεις και αξιώσεις για την επόμενη βδομάδα που θα εκπροσωπήσει τα εθνικά μας γάντια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παχουγιούτ στο Ιράν. Κλείνοντας η μέρα των αγώνων ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες γέμισαν εμπειρίες και μετάλλια.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και τις αθλήτριες και ιδιαίτερα όσον αφορά τους δικούς μου του Champions Club. «είμαι περήφανη που είμαι στη γωνία σας». Τέλος ευχαριστώ θερμά του συλλόγους (με τυχαία σειρά αναφοράς) Α.Σ. Η Ατραπός Ρέντη του Χριστοδούλου Χριστόφορου, Α.Σ. Ανδρομάχη Πατρών του Γεωργαντζή Γιάννη, Α.Σ. Mad Dog Κιάτου του Δομετίου Άννη, Α.Σ. Σπάρτακος Νίκαιας του Σταματιάδη Άγγελου, καθώς και τις ομάδες των προπονητών Βλαχάκη Παναγιώτη, Ζουριδάκη Γκίκα και Πετούση Μενέλαου. Συγχαρητήρια και στην ομάδα των διαιτητών κριτών που πλαισίωσαν την διοργάνωση για την αντικειμενικότατη κρίση τους. Μέχρι την επόμενη διοργάνωση απολαύστε τις φωτογραφίες των σημερινών αγώνων.