17/05/2024

Μεγάλη διεθνής μάχη πρώτη φορά σε ελληνικό main event στο ‘KIMBO Cyprus’

Μεγάλη διεθνής μάχη πρώτη φορά σε ελληνικό main event στο ‘KIMBO Cyprus’ ! Charlie Peters εναντίον Taha Naek !

Για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνική μαχητική διοργάνωση φιλοξενεί στο main event της αγώνα ξένων αθλητών για παγκόσμιο τίτλο , χαρακτηριστικό του πραγματικού διεθνούς  χαρακτήρα της και αυτό πρόκειται να συμβεί στο ‘KIMBO Cyprus’ στην Λάρνακα στις 27 Ιουνίου .

.
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Ζαμπίδης vs MOXON!!!!
.

Δύο πολύ δυνατά ονόματα με διεθνείς διακρίσεις και μεγάλη εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο θα μπουν στο ρινγκ .

Ο Βρετανός Charlie ‘Boy’ Peters τίθεται αντιμέτωπος με τον Ταϊλανδό Taha Naek σε ματς με όρους Muay Thai στην featherweight κατηγορία για παγκόσμιο τίτλο .

Ο Peters είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της Βρετανίας στο Muay Thai έχοντας κατακτήσει στην Ταϊλάνη όπου και διέμενε μόνιμα για ένα διάστημα παγκόσμιο τίτλο της WMC που είναι και η μεγαλύτερή του διάκριση ως τώρα .
Στο ενεργητικό του έχει αναμετρήσεις στο Enfusion, ενώ πρόσφατα έπαιξε και στο WLF της Κίνας . Από τις αρχές του μήνα βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία στο Double K Gym του Λονδίνου για τον αγώνα του στο ‘KIMBO Cyprus’ .

Από την άλλη ο Ταϊλανδός Taha Naek έχει υπάρξει πρωταθλητής του Lumpinee Stadium, ενώ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του διάσημου Singpatong Gym .

Όπως όλοι Ταϊλανδοί που ασχολούνται από μικροί με το εθνικό άθλημα της χώρας το Thai διακρίνεται για την σκληράδα του ως αθλητής και την αμείωτη ένταση στους αγώνες του εγγύηση για μοναδικό θέαμα .

Στις 27 Ιουνίου στην Λάρνακα μια εντυπωσιακή μάχη που θα κόψει την ανάσα !