06/05/2024

Μαρίνα Ζαρογιάννη: Απρόβλεπτο το ρινγκ, δεν υπάρχουν φαβορί!

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε στο Κυριακάτικο Gods of War η Μαρίνα Ζαρογιάννη απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, την Φωτεινή Κρομμύδα. Η ανερχόμενη αθλήτρια μίλησε στο Fightsports.gr για αυτή την εμφάνιση και την νίκη που πέτυχε.

«Θεωρώ τον κάθε αγώνα μοναδικό κι ένα στοίχημα που βάζω πάνω απ’όλα με τον εαυτό μου για το τι μπορώ να κάνω. Αουτσάιντερ και φαβορί δεν υπάρχουν, το ρινγκ είναι απρόβλεπτο. Το μόνο σίγουρο είναι η προετοιμασία και οι θυσίες που κάνει ο αθλητής πριν τον αγώνα.Η καλή ψυχολογία, η συνεννόηση με την γωνία, η αντίληψη και το καθαρό μυαλό είναι καθοριστικοί παράγοντες. Ευχαριστήθηκα το παιχνίδι, με μία πολύ δυνατή και έμπειρη αθλήτρια στο είδος της. Ήταν μία πρόκληση για μένα, καθώς παίξαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που παίζουμε συνήθως και οι δύο, τα βρήκαμε δηλαδή κάπου στη μέση. Σίγουρα αν παίζαμε στο στυλ μας θα ήμασταν πιο άνετες, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος είδε ωραίο ματς», ανέφερε στα πρώτα της λόγια η Ζαρογιάννη ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις μελλοντικές της βλέψεις.

«Θέλω κι άλλα παιχνίδια στο στυλ του Thai. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτή είναι εβδομάδα ξεκούρασης και κατανάλωσης πολλών πολλών γλυκισμάτων(γέλιο). Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, δουλεύουμε σκληρά και ομαδικά στη σχολή και όσο έχουμε τον δάσκαλο μας Ηλία Λάμπρου στην γωνία δεν φοβόμαστε τίποτα. Να κλείσω λέγοντας ότι ετοιμάζουμε διοργάνωση καθαρά με Muay Thai στις 5 Μαρτίου στο γήπεδο του Στρέφη, στην οποία θέλουμε να αποτελέσει διαφήμιση για τα μαχητικά αθλήματα που αγαπάμε, καθώς και την φιλοσοφία πίσω απ’αυτό. Τα καλύτερα έρχονται…».